ŞAKOĞLU’NDAN GAZETEMİZE ZİYARET

İzmit Belediyesi Basın Danışmanı Cem Şakoğlu, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tuğba Zeren ve Serkan Zeren’i ziyaret etti.

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli için önemli bir isim olan, Kartepe Gazetesi imtiyaz sahibi, gazeteci Cem Şakoğlu’nu yaklaşık beş ay önce basın danışmanlığı göreviyle tevdi etmişti.

ŞAKOĞLU GÖLCÜK TURU YAPTI

İlimizin değerli ve sevilen Gazetecilerinden Cem Şakoğlu, önceki gün Gölcük turu yaptı. İlçemizde ki gazeteleri ziyaret ederek hasbihal etti. İzmit Belediyesi Basın Danışmanlığı görevini başarıyla yerine getiren Şakoğlu, basın camiasının sevilen isimlerindendir.

İLK ZİYARET GÖLCÜK VİZYON GAZETESİNE

Gölcük’te ilk ziyaretini gazetemize gerçekleştiren Şakoğlu, gününü adeta Gölcük’e ayırdı. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tuğba Zeren ve Serkan Zeren ziyareti için Cem Şakoğlu’na teşekkür etti.

ŞAKOĞLU, “BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM”

Gölcük’te gazeteciliğin güçlü olduğunu belirten Şakoğlu, gazetemiz imtiyaz sahibi Tuğba Zeren’e, böyle kadın meslektaşlarımızın varlığı bizleri ayrıca mutlu ediyor. Yıllardır Gölcük’te günlük olarak yayın hayatına devam etmenizden dolayı sizleri tebrik ediyorum.  Oldukça keyifli ve faydalı sohbetiniz, misafirperverliğiniz için teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaret karşılıklı sohbetin ve çekilen fotoğrafların ardından sona erdi.

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 29 = 39