“SAHANIN SORUMLUĞU BİZDE DEĞİL İHSANİYE İÇİN MÜRACAAT ETTİK”

 

 

 

 

 

Gölcükspor – Kocaelispor maçı sonrasında futboldan çok sahanın Gölcük Şehir Stadı’nın zemini konuşuldu. Bu konuyla ilgili Gazetemiz Genel Yayın Müdürü Serkan Sıdal’a açıklamalarda bulunan Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin, “Bu sahanın sorumlusu biz değiliz, bundan sonra ki ilk devredeki maçları İhsaniye Stadında oynamak için federasyona müracaat ettik” dedi.

 

 

 

 

Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin yaptığı açıklamada, “Saha konusunda çok eleştirildik. Saha neden kötü, sahaya bakmadınız mı dendi. Şimdi bizi eleştirenler gidip İhsaniye’ye bakabilir. Kavaklıyı da dinlendirmeye aldık. Zamanı gelince kesilecek. Bunun yanında şehir tadı Gölcükspor’un değil. Şehir stadı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün. Gölcük’te de spor ilçe müdürlüğü var. Bu sahalar onların. Statların tek sahibi gençlik ve spor bakanlığı.  Bakım onarım onlara ait. Çivi çakamazsınız. Yetki onlarda. Gölcükspor ne yapar. Sezon başlamadan önce gider, kiracılık ilişkisini kurar. Maç başı olarak şu kadar para vereceksiniz derler. Biz de o kirayı verip maçı oynarız. İzin olmadan ne antrenman yapabiliriz. Ne oraya ilave bir şey yapabiliriz. Çimini onara biliriz. Biz en son maçımızı oynadığımızda bu saha iyiydi. Şimdi biz orada maç oynadık ama oynamak için oynadık.

 

İHSANİYE’YE UYGUNLUK RAPORU VERİLİRSE MAÇLARIMIZI ORADA OYNAYACAĞIZ

 

İki takım açısından da sakatlık olmadan bitirdik ya, ben sonuca hiç bakmadım zaten. Yabani otları gördüm, on kat kötüydü. Söktüler daha da kötüydü. Biz sahaya da baktık. Haberimiz de vardı. Maçtan 15-20 gün önce görüştüğümüzde yetiştireceklerini söylediler. O sahanın da görünmesi lazımdı. Bizim B planımız var mı var. Gidecek miyiz, gidiyoruz. İhsaniye’ye. Federasyon yetkilileri sahaya bakacak, uygunluk raporu alırsak, Çorum maçı dahil İhsaniye’de oynayacağız zaten. Bakıma alacaklarmış. İki, üç aylık bir sürece ihtiyaçları varmış. İlk devre maçlarını İhsaniye’de oynayacağız diye başvuru yaptık. Sahanın durumuna bakarız, ona göre karar veririz. Belki de sezonu da orada bitirebiliriz. Bizim sahamız kirada ödemeyeceğiz. Bizde daha iyi bakarız. Gençlik spor müdürlüğünün yapması gerekenle ilgili Gölcükspor’un eleştirilmesini doğru bulmuyorum. Yapacak bir şeyimiz varsa yapalım diyoruz zaten. Saha iki sene önce yenilendiğinde dönemin Kaymakamı ile çok konuştuk. Sağolsun destek verdi. Ödenek verdi 700 bin TL para harcandı yapıldı. Bizim öyle bir para harcama durumu yok. Yeni yapıldıktan sonra bile hiç bir zaman on numara olmadı. Çim bu çocuk gibi. İyi bakılması gerekiyor. Sezon başı çim kesme makinamız iyi değil dediler. Gittik, çim kesme makinesini biz aldık. Hatırı sayılır da bir para ödedik. Honda marka çim kesme makinesini biz aldık. Biz bu saha da maç oynuyoruz. En önemli şey zemin. Biz de istiyoruz, zaten bunun için aldık. Biz elimizden ne gelirse yapıyoruz zaten. Biz bu maçı başka yerde oynasaydık, böyle gündem olmazdı. Arada kaynar giderdi. Şimdi kaynama durumu kalmadı, herkes gördü, gereğini yapacaklardır. Biz yine destek vereceğiz. Personel vereceğiz. Malzeme vereceğiz. Yine banane demeyeceğiz. İyi bir hale gelir umarım. Gençlik sporu eleştirirken atlamamız gereken bir şey var. Türkiye’deki bütün sahalarda sıkıntı var. Diyarbakır’da da büyük saha da oynayacaktık. Başka bir stada alındı. Bu sezon çimlerle ilgili genel bir sıkıntı var. Yeni stadında zemini çok kötüydü. Her yer de bir sıkıntı var. Zeminle ilgili konu böyle” dedi.

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 3 = 4