SAĞLIKÇILAR DA AHMET BULGURCU VE EKİBİ KAZANDI

 

 

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Kocaeli Şubesinin seçimli Olağan Genel Kurulu, Otel Asya’da yapıldı. Üç listenin yarıştığı seçimlerde 124 delegeden 69’unun oyunu alan Ahmet Bulgurcu ve ekibi firesiz kazandı.

 

 

 

 

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Kocaeli Şubesinin seçimli Olağan Genel Kurulu, Otel Asya’da yapıldı.Demokrasi şöleni havasında gerçekleşen genel kurulda üç liste yarıştı. Ahmet Bulgurcu ve Yönetim Kurulu Üyeleri delegelerin büyük çoğunluğunun oyunu alarak seçimi kazandılar.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

Otel Asya’da yapılan seçimlere Genel Başkan Vekili Hakan Toy,  Genel Teşkilatlanma ve Eğitim Sekreter Osman Çavuş, Genel Mali Sekreter Doğan Alıç, Türk-İş Kocaeli Temsilcisi Yakup Yıldız,  Türkiye Sağlık-İş Sendikası çevre illerde bulunan şube ve il başkanları, Türk-İş’e bağlı sendikaların temsilcileri, Kocaeli Şubesinin delegelerinin yanı sıra çok sayıda misafir katıldı. Olağan Genel Kurulda, Genel Teşkilatlanma ve Eğitim Sekreteri Osman Çavuş, Genel Mali Sekreterimiz Doğan Alıç, ve Türk-İş Kocaeli Temsilcisi Yakup Yıldız, selamlama konuşması yaptılar.

 

BİZ SADECE İŞÇİNİN SENDİKASIYIZ

 

Türkiye Sağlık İşçileri sendikası Genel Başkan Vekili Hakan Toy, bazı konfederasyonların ve sendikaların, birilerinin sendikası olarak ortalıkta gezdiğini hatırlatarak şunları söyledi: “Onlar hükümetlerin veya birilerinin sendikası olmaya devam etsinler. Türk-İş ve Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak biz sadece işçinin sendikasıyız. Milli ve manevi değerler konusunda her zaman devletimizin ve hükümetimizin yanında olmak zorundayız. Milli bir sendikayız ama söz konusu işçi hakları olduğu zaman karşımızda kim olursa olsun mücadeleden kaçmayacağımızın bilinmesini isterim” şeklinde konuştu.

 

AHMET BULGURCU VE EKİBİ KAZANDI…

 

Protokol konuşmaların ardından, Şube seçimine gidildi. 124 delegenin oy kullandığı seçimde 69 oy alan Ahmet Bulgurcu ve ekibi Kocaeli Şube Yönetim Kurulu Üyeliğine firesiz seçildiler.

 

SANCAĞI EN YÜKSEĞE DİKECEĞİZ…

Teşekkür konuşması yapan Kocaeli Şube Başkanı Ahmet Bulgurcu, Yönetim Kurulu adına bütün delegelere teşekkür etti. Çalışmalarıyla delegelerin bu güvenlerini boşa çıkartmayacaklarını belirten Bulgurcu, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikasının bir neferi olmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, Türkiye Sağlık İşçileri sendikasının sancağını Kocaeli’nde en yükseğe dikeceklerini, üyeleriyle her zaman omuz omuza olacaklarını vurguladı.

 

 

 

 

Print

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

1 + 5 =