“SADECE GÖLCÜK´Ü DÜŞÜNEN TEK ADAYIM”

Gölcük´ün  Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ezgin Aydın,  gazetemize ziyarette bulundu. Ziyaretinde  önemli açıklamalarda bulunan Aydın, 24 Mart´ta açıklayacağı projelerinden de bahsetti.

Gölcük´ün tek Bağımsız Belediye Başkan adayı  Ezgin Aydın, Yaklaşık 2 yıl önce, bağımsız adaylığını açıklamıştı.  Aslen Şırnaklı, Yirmi küsür yıl Milliyetçi Hareket Partisi´nde, 10 yıl Ülkü Ocakları´nda görev alan Aydın; “Bayrağıma, vatanıma bağlı,vatan sevgisiyle yaşayan bir Gölcük severim,  35 yıldır gölcük’te yaşıyorum. Önce partisini ve partililerini düşünen değil, sadece Gölcük’ü, düşünen tek adayım” dedi. Aydın projelerini,  24 Mart´ta Anıtpark´da saat 16.00 ile 18.00 arası açıklayacak.

“SANAYİ ALANINA OUTLET”

Yaptığı ziyarette projelerinden bahseden Aydın “Toprak zemine kadar kapalı otopark’ın olduğu, üzerine İzmit’te bile olmayan ulusal markaların bayiliklerini alan Gölcüklü yatırımcılar için yeni bir alan oluşturmayı istiyorum. Outlet tarzı, açık bir alışveriş merkezi diyebiliriz buna. Ortak bir akılla çalışma yapacağız. 25-40 markanın gelebileceği altyapı ve mimari planlama çalışmaları ile Gölcük’ün çehresi daha modern bir kent havasına getireceğim” diyerek Sonrasında, “Gölcük dükkan stokunu arttırarak adliyeye kadar çarşımızı büyüterek Gölcük’ün hak ettiği potansiyeli yakalamak ve iş imkanları oluşturmak hedefimdir” diyerek devam etti.

“AKILLI KENT GÜVENLİK PROJESİ”

“Tüm mahallelerimiz için tek tek ama ortak akılla hazırlanan “Akıllı Kent Güvenlik Projemizle” gerek Büyükşehir belediyesinin, gerek kendi belediyemizin imkanlarını Emniyet güçlerimizle entegre kullanarak daha iyi aydınlatmayı ve etkin denetlemeyi sağlayacağız. Güvenliği arttırmak için mobesa kameralarının sayısını arttıracağız” dedi.

“GÖLCÜK İÇİN GÜVENLİ GELİŞEN KENT YAPILANMASI İÇİN EMNİYET İLE DAHA ENTEGRE OLACAĞIZ”

ÇARŞI İÇİNE 1500 ARAÇLIK OTOPARK

“Gölcük’ün merkezine yapacağımız yüksek okul projemizin yer hizasında kalacak kısma 1500 araçtan fazlasını alması planlanan otopark çalışmamız, Üç cep sinema gösterim salonu ve bir bowling salonu da otopark katı ve üstüne eklenecek. Otopark’ın üzerine yine yer seviyesinde yer alan sadece Gölcük’lü esnafların kiralayabileceği dükkanlar ile çarşı merkezi hareketlenecek” ifadelerini kullandı.

“TRAFİK DÜZENLEMELERİ YAPILACAK”

Aydın son olarak “Gençlerimiz ve ruhu her daim genç olanlar için tarihi kervansaray ve çevresini dokusunu koruyarak “sanat ve kültür merkezi” haline getirmek, bu merkezde; müzik, heykel ve resim atölyeleri, sergi salonları, sohbet ve dinlenme için kafeler, piknik alanları, tiyatro gösteri alanları, basketbol sahaları, yürüyüş parkurları,  tenis kortları, çok amaçlı gösteri ve toplantı salonları ile etkin bir merkez projemi de hayat geçirmeyi planlıyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

58 − = 48