SAADET PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI SAHADA ÇALIŞIYOR

Saadet Partisi Kocaeli 28.Dönem Milletvekili Aday Adayları gazetemizi ziyaret etti. Gazetemizi ziyaret eden Saadet Partisi milletvekili aday adayları; “14 Mayıs’ın seçimlerinden sonra ülkemizin kalkınmasına hep birlikte şahit olacağız. Halkımız bize inanıyor bize güveniyor 1974’te nasıl ki ağır sanayi hamlesini başlatmış Kıbrıs barış harekâtını başarıyla sonuçlandırmışsak yine aynı kadrolar, Bahar’da çiçeklerin açılmasına vesile olacak ve 85 milyon insanımızla bu çiçeklerin meyvesini hep birlikte toplayacağız.” İfadeleri kullanıldı.
‘GENÇLERİN TEVECCÜĞÜ FAZLA’
Gazetemiz imtiyaz sahibi Tuğba Zeren’i,  Saadet Partisi İlçe Başkanı ve Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Mustafa Özsoy, Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Dt. İbrahim Akgündüz, Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Mustafa Çağal 29 Mayıs Üniversitesi Hukuk Fakültesi Hukuk öğrencisi, Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Muhammet Zeki ER,  Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencisi, Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Ersin Er, Muğla Üniversitesi öğrencisi ziyaret etti.
Saadet Partisi İlçe Başkanı ve Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Mustafa Özsoy, ‘Parti saflarına katılmayı tercih eden gençler bir hayli fazla, onların bu hareketi bizlere umut oluyor. Bizler bugün buralarda tüm mücadelemizi gençler için, gençliğimizin geleceği için veriyoruz’ dedi.
‘TÜRKİYE TARİHİNİN EN ÖNEMLİ SEÇİMİNE START VERMİŞ BULUNUYORUZ’
Bizler günlerdir geziyoruz bizim seçim startımız başlayalı çok oldu. Ramazan münasebetiyle iftar öncesi ve sonrası ziyaretlerimiz oluyor. Esnaf ziyaretlerimiz, hane ziyaretlerimiz, kahvehane, hastane ziyaretlerimiz hiç bitmez diyen Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Dt. İbrahim Akgündüz; “Sadece seçim zamanı değil, çalışmalarımız yıllardır devam etmekte ve önümüzdeki Türkiye tarihinin en önemli seçimi olan 14 Mayıs seçimlerine start vermiş bulunuyoruz. ” ifadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

6 + 3 =