RUHŞEN İŞERİ AZALARINI TANITTI

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine hazırlanan Şirinköy Mahallesi Muhtar adayı Ruhşen İşeri, geçtiğimiz gün muhtar azalarını basına tanıttı.

Gölcük Şirinköy’de 6 yıldır muhtarlık görevini yürüten Ruhşen İşeri, 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde “Muhtarın partisi olmaz, hizmetin saati olmaz” sloganıyla muhtarlığa yeniden aday oldu.

Gölcük Tersanesi Komutanlığı’ndan emekli olan muhtar ve muhtar adayı İşeri, geçtiğimiz gün muhtarlık önünde  düzenlediği basın toplantıda azalarını kamuoyuna tanıttı.

“AZALARIMIZLA HİZMETE HAZIRIZ”

Şirinköy Mahalle Muhtarı Ruhşen İşeri azalarını sırasıyla şu şekilde belirledi Kadriye Büyükacar (Ev Hanımı), Osman Sandıkçı (İşçi), Şevket Karakuş (Emekli), Ayşe Zengin (Ev Hanımı), Mehmet Aykut (Emekli), Gülhanım Eriş (Ev Hanımı), İsmail Abak (İşçi), ve Necati Şahin (Emekli) ile Şirinköy Mahallesi’nde 24 saat hizmet için yola çıktıklarını belirten İşeri “Mahalle sakinlerimin desteğiyle tekrar aday oldum. Mahallem için 24 saat hizmete hazırım. İki dönemde de mahallem için en iyi hizmeti sunduk ve yeni dönemde de azalarımla birlikte hizmetlerimizin üzerine daha iyilerini ekleyerek, mahalle sakinlerimizin isteklerini ve taleplerini yerine getirmek için birlik içinde yürüteceğiz” dedi. HABER: Soner GÜLEZER

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

7 + 2 =