ROK’U SANCAKLIMI KOVDURTTU!

Boşnaklara yönelik sözleriyle tepki toplayan, daha sonra özür dilemesine rağmen Beyaz TV’deki programından kovulan Rasim Ozan Kütahyalı önceki gün tekrar Beyaz TV’ye çıkmıştı.


“ÖMÜR BOYU PEŞİNDEYİM”

Derin Futbol programıyla yeniden ekran karşısına çıkan Kütahyalı’ya tepkiler aradan geçen 21 ay ve özür ifadelerine rağmen dinmedi. Eski Yugoslavya doğumlu olan MHP Kocaeli Milletvekili Sancaklı aynı akşam “Ömür boyu peşindeyim” başlığıyla çok sert bir açıklama yaparken, Kütahyalı için “çukur herif”, “lağım çukuru”, “haysiyet fukarası”, “şarlatan” gibi kelimeler kullandı.

SANCAKLI GÖRÜŞMÜŞ

Kütahyalı’ya başka isim ve kuruluşlardan da tepki gelmeye devam etti. Tepkiler artınca Beyaz tv’nin sahibi Osman Gökçek de sosyal medya hesabından  yazılı bir açıklama yaptı. Gökçek, Saffet Sancaklı ve Rumeli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldiğini ifade ederek mevcut tabloyu özetledi.

SADECE “YARIN AKŞAM” MI?

Ardından da Rasim Ozan Kütahyalı’nın bu akşamki programda yer almayacağını açıkladı. Kütahyalı’nın Beyaz TV’ye bundan sonra hiçbir şekilde çıkıp çıkmayacağı hakkında net bir ifade kullanılmaması dikkat çekerken, Saffet Sancaklı’nın sonuç alıncaya kadar konunun üzerine gitmesi de hayli önemliydi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

81 − = 75