Rapunzel Beauty Center, GÜZELLEŞTİRİYOR

Gölcük’te yaklaşık 5 ay önce yeni bir merkez açıldı, Rapunzel Beauty Center.

Biz Gölcük Vizyon Gazetesi olarak, sizin için bu merkezde uygulanan mucize bir yöntemi size tanıtmak istedik. Merkezin sahibi Uzman Estetisyen; Sinem Teksen’den,  sizler için bu hafta Somon DNA’nın ne olduğunu  anlatmasını istedik. Rapunzel Beauty Center sahibi Sinem Hanım, bu mucizeyi kısaca şöyle anlatıyor; İşlemden hemen sonra ciltte parlama, ışıltı elde edilmeye başlar. Bu etki seanslar ilerledikçe daha da artar. Doğal görünümünün bozulmasından korkan ve kırışıklıklarından rahatsızlık duyan her yaş grubundaki kişilerde rahatlıkla uygulanabilen, kısa, pratik ve yan etkisi olmayan Somon DNA serumu son zamanlarda sıklıkla tercih edilen bir gençleştirme yöntemidir diyor.

Somon DNA, polinükleotid olarak nitelendirilen ciltteki hücre yapımına yardım eden maddedir. Ölü ciltleri canlandırmak ve cildi gençleştirmek için kullanılır. Çevresel etkenlerin etkisiyle zamanla cilt kalitesinin bozulduğu ve cilt derilerinin öldüğü görülür. Ciltteki elastin ve kollajen lierinin parçalanarak vücuttaki hyaluronik asit miktarının görevini tam yerine getirememesi sonucu cilt daha mat ve daha kuru olarak elastikiyeti azalır. Bu durumlarda Somon DNA gençlik aşısını Uzman  Estetisyen Sinem  TEKSEN tavsiye ediyor.

Somon Dna uygulaması nedir?

Somon DNA aşısı da hyaluronik asit ve Somon DNA ‘dan oluşan 4 cc’lik aşı uygulaması ile cildin hızla nemini ve elastikiyetini artırarak cilde parlaklık kazandırır. Ayrıca yoğun bir hyaluronik asit içerdiği için ciltte yüksek oranda nem etkisi oluşturur.

Somon DNA nasıl uygulanır?

Somon DNA tedavisi bilimsel olarak cilt altına küçük iğneler verilerek uygulanıyor. Uygulama yapılırken ilk aşamalarda cilde nemlendirme işi ile başlanıyor. Cilde uygulanan hyaluronik asit sayesinde cildin kaybettiği nem oranı düzenlenerek, asıl tedavi için alt yapı hazırlanıyor. Alt yapı genellikle 15 gün kadar sürüyor. Daha sonra da gençleştirme etkisini sağlayan 2 farklı aşamaya geçiliyor. Bu aşamalarda somon balığının sütünden üretilen serum enjekte işlemi için deri altına yerleştiriyor. Somon DNA uygulaması sayesinde ve UV ışınları ile sigara ve alkol gibi olumsuz faktörlerden dolayı oluşan protein eksiklikleri de tamamlanır. Bu uygulama sonunda ciltteki ölü deriler canlanarak gün geçtikçe ciltte gençleşmeler görülür.

Bu uygulama cildi gençleştirmesinin yanı sıra, içerisinde bulunan somon balığının sütü sayesinde, cildin ihtiyacı olan farklı vitaminleri de cilde takviye eder. Cildin vitamin ve protein ihtiyaçlarını karşılayan Somon DNA uygulaması, cildin gençleşmesini ve ölü derilerin yok olmasını sağlayan uygulamadır dedi.

Ve Bayrama özel bir kampanyası olan Rapunzel Beauty Center’ın, Somon DNA uygulaması için size özel kampanyasından yararlanmak için elinizi çabuk tutun deriz.

Merkez Mah. 33. Sokak. No: 8 /2 Gölcük / KOCAELİ ( Flo Ayakkabı Yanı) & 0530 703 03 78

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

8 + 1 =