“Ramazan’da Gölcük esnafını tercih edelim”

“Ramazan’da Gölcük esnafını tercih edelim”

Gölcük Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, Tüm Gölcük ve Kocaeli Halkımızın, ülkemizin Ramazan ayı hayırlara vesile olsun dedi.

 

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, Ramazan öncesinde vatandaşların  alışverişlerinin arttığını dile getirerek, “ Gölcük Esnafımızı tercih edelim.’ dedi.

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, 11 Ayın Sultanı Ramazan öncesinde halka, yapacakları alışverişlerinde dikkatli olmaları gerektiğini dile getirdi. Başkan Kocaman, “Bu ayın güzelliklerini ve maneviyatını en güzel şekilde yaşamaya gayret edeceğiz. Dostlarımızla iftarlarda buluşacağız., ihtiyaç sahiplerine yardımlar yapacağız. Paylaşmanın ne kadar önemli olduğunu, nefsimize hakim olmayı bu ayda bir kez daha kavramış olacağız. Bu vesile ile velinimetimiz Halkımız ile Esnafımızın 11 ayın sultanı Ramazanı tebrik ediyor, Hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.

Esnafı uyardı

Başkan Kocaman yaptığı açıklamasının devamında “Allahın lütfüyle bir kez daha bu yılda Ramazan ayı ile buluşmanın heyecanını yaşamaya devam ediyoruz. Tüm esnaflarımızın bu ayın rahmetiyle bereketlenmesini yüce mevladan diliyorum. Oruç ayı yaz mevsimine denk gelmesi dolayısıyla gündüz açık olan esnaflarımızın bir kısmı açık alanlara taşmakta, oruç tutanların olduğunu gözden kaçırmakta veya ihmal etmektedirler. Gıda hizmeti sunan esnaf arkadaşlarımızın oruca ve oruçluya saygı anlamında biraz daha titiz ve duyarlı olmaları, saygı göstermeleri birbirimize olan sevgi ve saygımızı artıracaktır.  Bu vesile ile gelin hep birlikte Ramazan ayı süresince oruca ve oruç tutan vatandaşlarımıza saygı göstererek, bizlere yakışan bir davranış sergileyelim ve bunda daha çok dikkat edelim. Gölcük halkının Ramazan süresi boyunca ve sonrasında alışveriş tercihlerini Gölcük esnafından yapmayı tercih etmelerini razu ediyoruz.Bu duygu ve düşüncelerimizle Gölcük Esnaf ve Sanatkârlar Odası yönetimi olarak esnaf arkadaşlarımızın ve Gölcük halkımızın Ramazan ayının hayırlı ve bereketli olmasını dileriz” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

41 − 40 =