RAHVAN YARIŞLARINDAN KUPAYLA DÖNDÜK

Gölcük Belediyesi Rahvan At Tesislerinin sorumlusu Osman Kalyoncu, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Geleneksel Rahvan Atları Yarışları Cumhuriyet Bayramı Koşusu’na katıldı. Heyecanlı ve renkli görüntülere sahne olan Rahvan atları bu sefer ‘Cumhuriyet Bayramı’ için koştu. Rahvan At Bakım ve Konaklama Tesisi sorumlusu Osman Kalyoncu İlçemizi ve belediyemizi temsil ederek derece ve ödüllerle ilçemize döndü. İlçeye döner dönmez ilk ziyareti Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e oldu. Kupayı başkan Sezer’e teslim etti.

DERECEYLE DÖNDÜK

Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan, at sahiplerinin ve atların rahatlığı için yapılan Rahvan At Bakım ve Konaklama Tesisi sorumlusu Osman Kalyoncu bu sefer ödülü Bursa’dan getirdi. Cumhuriyet’in ilanının 98 yılı nedeniyle düzenlenen Rahvan Atları Cumhuriyet Koşusu,  adeta nefesleri kesti. Büyük çekişmelere sahne olan yarışta Gölcük Belediyesi Rahvan At Tesislerinin sorumlusu Osman Kalyoncu yine kupa ve madalyalarla ilçemize döndü.

BAŞKAN SEZER TEBRİK ETTİ

Başkan Sezer “Gölcük Belediyesi Rahvan At Bakım ve Konaklama Merkezi’nde göstermiş olduğu gayretli çalışmaları ve bu yılki bölgesel yarışlarda; Bursa Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Bayramı Rahvan At Yarışları Baş Atlar 2.si, Tozkoparan 2.si,

Bursa Orhaneli Tozkoparan 1.si, Baş atlar 2.si,

40.Geleneksel Karapürcek Yarışları’nda Baş atlar 2.si,

Balıkesir İvrindi Tozkopran 1.si, Üçlü Taylar 1.si,

Gölcük Belediyesi Rahvan At Yarışları Tozkopran 2.si derecelerini yaparak ilçemizi ve Gölcük Belediyesi’ni en iyi şekilde temsil eden Osman Kalyoncu ve ekibini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Tuğba ZEREN

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

64 − 60 =