PROF.ESAD COŞAN HAS ODA’DA ANILACAK

Geçen yıl Lider Gençlik İzcilik ve Spor kulübü Gölcük temsilciliği tarafından başlatılan Has Oda Hasbihalleri, bu akşam düzenlenecek program ile ikinci sezonunu açıyor.

Her ay farklı bir konu ve konuk ile şehri, özellikle gençleri buluşturma formati ile geçen yıl başlatılan Has Oda Hasbihallerine ilgi her geçen ay artıyor.

Bu akşam Gölcük Gençlik Merkezi’nde 7. si düzenlenecek olan hasbihalin konusu, geçtiğimiz pazartesi hicri doğum günü vesilesi ile (13 Safer) Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde, farklı etkinliklerle yad edilen önemli bir ilim ve gönül adamı: “Yolumuzu Aydınlatanlar, Gönül ve Fikir önderi merhum Prof Dr Mahmut Esat Coşan”.

Merhum Mahmud Esad Coşan Hoca Efendinin hatıratı, hayatı ve yol aydınlatan öğütleri, uzun zaman yakınında bulunabilmiş talebelerinden biri olan, İsmail Budak’ın anlatımı ile sevenleriyle buluşacak.

Program bu akşam 20:30 da Şirinköy Gençlik Merkezinde. Türkiye’nin yakın tarihinde çok önemli izleri ve hizmetleri bulunan mümtaz bir şahsiyeti, daha yakından tanımak isteyen herkes için güzel bir fırsat…

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

3 + 7 =