Polisler Bir Çocuğun daha dileğini yerine getirdi

Polislerin Yaş günü kutladığı haberlerini izleyen küçük kız babasına “Baba benim doğum gününü de polis amcalar getirir mi” dedi. Polisler doğum günü için harekete geçtiler.

Gölcük Şehitler Mahallesi Barbaros Hayrettin Caddesi No 100’de ikamet eden Fevzi Kocabey’i kızı Ayşen Elif Kocabay Doğum günü için TV’de polislerin çocukların yaş gününü kutladığı haberi izlemesi üzerine Ayşen Elif “Baba benim doğum gününü de böyle polis amcaları bana pasta getirirler mi acaba” dedi.

Baba Fevzi Kocabey Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü Şehit Bayram Özdere Polis Merkezi amirliğini arayarak kızının istediğini dile getirdiler Polis merkezi amirliği ekipleri ise 9 yaşına giren Ayşen Elif’in isteğini yerine getirmek üzere harekete geçtiler.

Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü Şehit Bayram Özdere Polis Merkezi amirliği ekipleri Gölcük Şehitler Mahallesinde Ayşen Elif Kocabey’in evine gittiler pasta ile kapıyı çalan ekipleri 9 yaşına giren Ayşen Elif Kocabey’i çağırdılar daha sonra polis ekiplerinin ellerinde yaş pasta ile görünce sevindi ve teşekkür etti

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 83 = 84