Piri Reis İlkokulu 4-F sınıfı öğrencilerinden 18 MART’A ÖZEL HARİKA TİYATRO GÖSTERİSİ

 

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programları kapsamında Gölcük Piri Reis İlkokulu 4-F sınıfı öğrencileri harika bir gösteriye imza attılar. Adeta Çanakkale Savaşı’nı yaşıyormuşuz izlenimi veren bu tiyatro gösterisi duygu dolu anlara da sahip oldu.

Minik öğrenciler bütün seyircilerden tam not aldılar

İlçemizin en köklü okullarından biri olan Gölcük Piri Reis İlkokulu 4-F sınıfının minik öğrencileri duygu dolu bir gösteriye imza attılar. 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programları kapsamında 4-F sınıfı öğrencileri, Öğretmenleri İsmigül Kanık Ünügür eşliğinde ilk olarak okul bahçesinde, giydikleri günün anlam ve önemine uygun kıyafetleriyle İstiklal Marşı ve çeşitli marşları okuduktan sonra bir pankart açarak, büyük bir coşkuyla ‘Çanakkale Geçilmez’ dediler. Okul bahçesinde gerçekleştirilen etkinlik sonrasında Gölcük Piri Reis İlkokulu’nun Çok Amaçlı Toplantı Salonu’nda bir tiyatro gösterisi düzenlendi. 4-F sınıfının minik öğrencileri sanki Çanakkale Savaşı’nı yaşıyormuş izlenimi verdiler ve tiyatro gösterisi sırasında duygu dolu anlar yaşandı. Minik öğrenciler gösteriyi seyreden bütün seyircilerinden tam not aldılar ve büyük bir alkışla karşılandılar.

Ünügür, “Öğrencilerime göstermiş oldukları bu gayretten dolayı çok teşekkür ediyorum”

4-F Sınıfı Öğretmeni İsmigül Kanık Ünügür gerçekleşen tiyatro gösterisi sonrasında kısa bir açıklama yaparak şu sözleri dile getirdi: “Öğrencilerimiz ile birlikte bu güne özel büyük bir özveriyle çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Bugün de öğrencilerimin göstermiş olduğu performans beni çok mutlu etti ve aynı zamanda da duygulandırdı. Öğrencilerime göstermiş oldukları bu gayretten dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

39 + = 42