GÖLCÜK’TEN 20’Lİ YAŞ AKIMI! TANIYABİLDİNİZ Mİ?

GÖLCÜK’TEN 20’Lİ YAŞ AKIMI
Sosyal medyada başlayan 20’li yaşlara ait fotoğraf paylaşma akımına ilçemizden de siyasi ve sivil erkandan oldukça fazla isim katıldı. Facebook ve Twitter hesaplarından gençlik yıllarına ait karelerini paylaşan şehrimin güzel insanlarını bakalım tanıyabilecek misiniz? İşte paylaşımlardan derlenen #20liyaslarchallenge hashtag’i fotoğrafları.

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın, 20 yaş challange akımına ilk katılan isimlerden oldu. Başkan Büyükakın 20 yaş fotoğrafını işte bu esprili mesajla paylaştı.

#20liyaşlar
Nasılım…
Var mı bir değişiklik?

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’de yıllar öncesine dönerek 20 yaş fotoğrafını esprili bir mesajla paylaştı.

“Sene 92. Milattan sonra.
20’li yaşlar  ”

Gölcük AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen’de 20 yaş fotoğrafını paylaşırken bu notu düştü.

“Geçip giden zaman değil, ömürdür.” demiş Hz. Ali (r.a.).

Bir not da biz düşelim zamana…

İlçemiz esnaflarından Yaşar Deniz, “EYGİDİ GENÇLİK”  notuyla paylaştığı fotoğrafıyla 20 yaş challange akımına katılan isimlerden oldu.

İzaydaş Pazarla Müdürü olarak görev yapan, ilçemizin sevilen isimlerinden İdris Alp, 20 yaş fotoğraf akımına katılan isimlerden oldu. En büyük değişim gösteren isim olarak Alp, dikkatleri çekti. 20 yaş fotoğrafını bu notla paylaştı. “Buda benden olsun. ”

Gölcük Belediyesi Belediye Başkan Danışmanı Kürşad Yılmaz bu fotoğrafını işte bu notla paylaştı.

“Sene 98.milattan hemen önce

20 li yaşlar ”

Gölcük’ün sevilen esnaflarından Adem Kurt’ta bu akıma ayak uydurarak 20 yaş fotoğrafını bu notla paylaştı.

“2011…… 2021

Çok fazla fark yok 2021 de saçları kısa kestirmisim o kadar ”

İlçemiz esnaflarından Çağlayan Garipoğlu’da 20 yaş challange akımına katılan isimlerden oldu. İşte bu notla paylaştı fotoğrafını. “20’Li Yaşlar Akımına Bizde Katılalım Dedik.”

İl’imizin güçlü kalemlerinden olan ve bir süredir Antalya’da gazetecilik yapan Ebru Küçükaydın’da 20 yaş challange akımına katılan isimlerden oldu. İşte paylaştığı not;

“20 yaş, 47 yaş…

Öyle bir geçer zaman ki… #20yaschallenge

Gölcük’ün sevilen esnaflarından Ahmet Metin Seslikaya ise fotoğrafını işte bu notla paylaştı.

“Yıl—1976. Yaş—16”

İlçemiz esnaflarından Murat Çelik, 20 yaş challange akımına katılan isimlerden oldu. Ama Murat Çelik bu akıma Babasının ve kendisinin gençlik fotoğrafları ile katıldı. Çelik’in İşte paylaştığı not; “Babam ve ben 20 li yaşlar”

Gölcük Belediyesi Basın Yayın Sorumlusu Serkan Sıdal’da, “O yıllarda fotoğraf düşkünlüğü yoktu ama yine de arşivden bir 20’li yaş fotoğrafı buldum” notuyla Garipoğlu’da 20 yaş challange akımına katılan isimlerden oldu. Sizce çok değişmiş mi?

 

İlçemizin en acar muhabiri olan ve herkes tarafından sevilen, mesleğini hakkıyla icra eden  gazeteci Soner Gülezer’da, 20 yaş challange akımına katılan isimlerden oldu. İşte paylaştığı not; “20 yaş akımına bende kapıldım J” oldu.

Gölcük’ün duayen muhtarı Bilge Saral; “20 Yaş çok güzel, ancak o günlere yeniden dönmek ister miydin diye sorsalar hayır derim. Biliyorum ki insanın yaşadığı her yaş çok özel, yeter ki kıymetini bilelim, boşa harcamayalım. Sonunda yine aynı noktaya gelinecek” notuyla 20 yaş challange akımına katılan isimlerden oldu. Sizce çok değişmiş mi?

İlçemiz esnaflarından Murat Seslikaya da 20 yaş challange akımına katılan isimlerden oldu. İşte bu notla paylaştı fotoğrafını. “20 yaş Geçmiş şimdi gelecek çokta fark yok bu hayat bizi seviyor…”

İlçemizin tanınan ve sevilen isimlerinden Yusuf Sirmen de, 20 yaş challange akımına katılan isimlerden oldu. İşte bu notla paylaştı fotoğrafını. “akıma kapıldık ”

İlçemizin tanınan ve sevilen esnaflarından Serkan Aktepe ve eşi Elif Aktepe hanımefendi de  , 20 yaş challange akımına katılan isimlerden oldu. İşte bu notla paylaştılar fotoğraflarını. “Biz olmadan olurmuş hiç. ” dediler. Yıllardır sevgiyle götürdükleri evlilerinde uzun yıllar diliyoruz kendilerine…

İlçemizin renkli simalarından, tanınan ve sevilen esnaflarından Davut Uzun, 20 yaş challange akımına katılan isimlerden oldu. İşte bu notla paylaştı fotoğrafını. “20 yaşımda Trabzon Maçka da gömlek yakası moda İspanyol paça moda o zaman bile modayı takip ediyordum Yaşar tosun a da kapak olsun saygılarımla”

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

2 + 7 =