PAZARIN KRALI BİBER OLDU

PAZARIN KRALI BİBER OLDU

14 lira Akyazı Kapalı Pazaryerinde kurulan Çarşamba pazarında Sivri Biber 14 lira, Dolmalık Biber ise 10 lira ile pazarın zam şampiyonu olurken, Bakla 1o ila 15 lira, Av yasağına rağmen Hamsi kilosu 25 liradan pazarda yerini aldı.

PANDEMİ KURALLARI SIK SIK HATIRLATILIYOR

Çarşamba pazarında giriş ve çıkışlarda zabıta tarafından ateş ölçülerek girişler yapılırken Pandemi kuralları’da vatandaşlara sık sık hatırlatılıyor.

HAMSİ YİNE TEZGAHTA

Sivri Biber 14 lira, Dolmalık Biber ise 10 lira ile pazarın zam kralı olurken Meyve fiyatlarında artış devam ediyor. Av yasağına rağmen hamsi kilosu 25 liradan pazarda yerini aldı.

Geçmiş yıllarda evlerde çuval ile bulunan sarımsak, bu günlerde ise ancak tane ile alınabilecek duruma geldi. Sarımsak, vatandaşlar arasında ‘ateş pahası” olarak anılıyor.

SARIMSAK NEREDEYSE TANEYLE ALINACAK

Pazar tezgâhlarından bu hafta kilosu 50 TL’den satılan sarımsak fiyatlarının daha da yükselmesi bekleniyor. Alışveriş için pazarı tercih eden vatandaşlar, kilo ile almanın mümkün olmadığını ancak tane usulü alabildiklerini söylüyor.

FİYATLAR

Biber 14 lira, domates 8 lira, domates 6  lira,  salatalık 7 lira, kıl biber 6  lira, karnabahar tane 8 lira,  brokoli 5 lira,  beyaz lahana tane 10  lira,  pırasa 7  lira,  ıspanak 8 lira,  taze soğan 3  lira,  maydanoz 1,5  lira,  tere 1 lira,  Dereotu 1,5  lira,  Havuç 6  lira,

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 6 = 1