ÖZÜPAK’TAN ÜNLÜ İSME TEPKİ!

Emeklilikte yaşa takılanlar EYT’liler ünlü oyuncu ve sunucu Seray Sever’in “İnsanların şükretmeyi bilmesi lazım. Millet işi gücü beğenmiyor. Fasulye pahalıysa yemeyin kardeşim” ifadelerine “Savaşta degiliz ve ekonomik olarak zor durumda yaşayan işçiler emekçiler, bu sanatçı bozuntularına gerekli cevabı vereceklerdir. Bugün emekli olsam 1093 TL maaş alacağım. Gel de yaşa Seray hanım” yanıtını verdi

EYT  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Eyt-SYDD) İl Temsilcileri Koordinatörü Alper Özüpak, ünlü sunucu ve oyuncu Seray Sever’in “İnsanların şükretmeyi bilmesi lazım. Millet işi gücü beğenmiyor. Fasulye pahalıysa yemeyin kardeşim”dediğini aktardı.

Alper Özüpak, Seray Sever’in bu sözlerine sert yanıt verdi.

Özüpak, şunları belirtti:

“Savaşta degiliz ve ekonomik olarak zor durumda yaşayan işçiler emekçiler, bu sanatçı bozuntularına gerekli cevabı vereceklerdir.

Bugün emekli olsam 1093 TL maaş alacağım.

Gel de yaşa Seray hanım.”

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYT-SYDD) Başkanı Gönül Boran Özüpak, “Değerli arkadaşlarım, davamıza gönüllükle çıktığımız yolda bu birlik ve beraberlikte, davasına sahip çıkan kaderdaşlarımla yol almak gerçekten onur ve gurur verici” ifadelerini kullandı

EYT Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYT – SYDD) Başkanı Gönül Boran Özüpak, önemli açıklama yaptı.

Özüpak, şunları belirtti:

“Değerli arkadaşlarım, davamıza gönüllükle çıktığımız yolda bu birlik ve beraberlikte, davasına sahip çıkan kaderdaşlarımla yol almak gerçekten onur ve gurur verici.

Çok meşakatli bir sürecimiz oldu.

Yılmayacağız, pes etmeyeceğiz dedik.

Sizlerde sorumluluk alıp mücadelede yerinizi aldınız.

Allah’ım utandırmasın.

Hak yerini bulsun.

Hepinize başarılar ve kolaylıklar dilerim.

Sevgi, saygı ve selamlarımla.”

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

82 − 72 =