ÖZSOY; ‘İLGİLİ MAKAMLAR TÜRKİYE’NİN ÇAĞRISINA İCABET ETMELİ’

Gölcük Saadet Partisi İlçe Başkanı Mustafa Özsoy, ülke gündemi hakkında açıklamada bulundu.

Başkan Mustafa Özsoy’un açıklamaları;

Başkan Özsoy; “Son aylarda terörle mücadele operasyonlarında şehit düşen kahramanlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı dileyerek başlamak istiyorum. Terörle mücadele kararlılıkla sürdürülmeli ve kayıplarımızı en az indirecek tüm tedbirlerin yanında, terörle mücadele politikaları da bütüncül bir yaklaşımla ve ciddiyetle ele alınmalıdır.

‘DUHOK’TA YAŞANAN MENFUR SALDIRI’

Terörle mücadelede nihai başarı için bölgemizin tamamının huzur, refah ve barışa kavuşması elzemdir. Sözün burasında, geçtiğimiz hafta Duhok’ta yaşanan menfur saldırıda hayatını kaybeden sivillere Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz.

‘BİR AN EVVEL AYDINLOATILMALIDIR’

Bölgede gerilimin tırmanmasına sebep olan ve provakasyonlara gebe olan bu olay tüm yönleriyle ve de bir an evvel aydınlatılmalıdır. Irak makamları başta olmak üzere bölgede tüm ilgili makamlar Türkiye’nin çağrısına icabet etmeli, gerçeklerin gün yüzüne çıkması için her türlü adım atılmalı, iş birliği yapılmalıdır.
Hem ülkemiz hem bölgemiz hem de İslam alemi yeni stres testlerine icbar edilmemelidir.

‘BÖLGEMİZİN HER ZAMANKİNDEN DAHA ÇOK İŞ BİRLİĞİNE İHTİYACI VARDIR’

Var olan problemlerimiz daha fazla zaman kaybedilmeden çözüme kavuşmalı ve yeni problem başlıklarına sebebiyet verilmemelidir. Unutulmamalıdır ki; bölgemiz bugün her zamankinden daha çok huzura, barışa, karşılıklı diyalog ve iş birliğine ihtiyaç duymaktadır.

 


Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

5 + = 7