ÖZMEN’İN ACI ÖLÜMÜYLE GÖLCÜK YASTA!

Geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden belediye işçisi, toprağa verildi.

Gölcük Belediyesinde temizlik müdürlüğünde çalışan Adem Özmen (38) Gölcük İhsaniye merkezde, temizlik kamyonunun freninin boşalmasıyla kamyonla ağaç arasında sıkıştı. Kazada ağır olarak yaralanan Adem Özmen Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve uygulama hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. İki günlük yaşam mücadelesini kaybeden Adem Özmen hastanede yaşamını yitirdi.

GÖLCÜK YASTA

Törene, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, İYİ Parti İl Yöneticisi Çetin Kocatürk, Gölcük Vaizi Adnan Yıldız ve belediye personeli katıldı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, elim bir kazada yaşamını yitiren Özmen’e Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diledi. Çok üzgün olduklarını vurgulayan Sezer, “Gölcük’te çok özverili çalışan temizlik müdürlüğümüz personelleri arasında Adem arkadaşımız, özellikle bu pandemi süresince ekip olarak önemli hizmetler verdiler. Adem kardeşimiz geçtiğimiz pazar günü görevi başında geçirdiği kaza nedeniyle aramızdan ayrıldı. Ben kendisine Allah’tan Rahmet ailesine sabırlar diliyorum, çok üzgünüm” dedi. ”

DEFNEDİLDİ

Daha sonra Özmen’in cenazesi, Gelincik Camisi’nde kılınan namazın ardından Mahmuriye Mahallesi’nde bulunan aile kabristanlığına defnedildi. Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Özmen’in ölümü yakınlarını ve Gölcük’ü  yasa boğdu.

Gölcük Vizyon Gazetesi olarak merhum Özmen’e, Allah’tan rahmet kederli ailesine ve ilçemize başsağlığı diliyoruz.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

63 − 53 =