Özlü, “Hizmet aşkıyla yola devam”

Cumhur İttifakı AK Parti Başiskele Belediye Başkan Adayı Yasin Özlü, tevazu, samimiyet ve gayret ile Başiskele’de gönüllere girerek hizmet aşkıyla yola devam edeceklerini söyledi

 

 

Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Yasin Özlü, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçe SKM Başkanlığı tarafından hazırlanan program kapsamında Yeşilkent Mahallesi’ndeki programlara katılan Özlü, çat kapı ev ziyaretleri yaptı, mahalle pazarında vatandaşlarla sohbet etti. Özlü’ye programlarda AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Koral, MHP İlçe Başkanı Serkan Günaydın, İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilek Karakuş ve Gençlik Kolları Başkanı Melih Özkaraaslan da eşlik etti.

 

KOLAYLIKLAR DİLEDİ

Özlü, Yeşilkent Mahallesi’nde kurulan semt pazarını ziyaret etti, pazarcı esnafına da kolaylıklar ve bol kazançlar diledi.  Sabahın erken saatlerinden akşam geç saatlere kadar pazarcı esnafının çalıştığını vurgulayan Özlü, “Yaz-kış demeden hem kendi rızkını temin edip, hem de her evde ihtiyaç duyulan sebzeyi, meyveyi insanımıza ulaştıran pazarcı esnafımıza hayırlı işler bol kazançlar diliyorum” dedi.

 

EV ZİYARETLERİNE KATILDI

Yasin Özlü ve beraberindeki kalabalık heyet, alışveriş yapmaya gelen vatandaşlara da bez çanta hediye etti. Gün boyu halkla iç içe olan Yasin Özlü, yapacak olduğu projeleri komşularına aktarmak için ev ev gezmeyi de ihmal etmiyor. Yeşilkent Mahallesi’nde bir ev toplantısı gerçekleştiren Özlü, günün sonunda Vezirçiftliği Mahallesi’nde komşularının evine ve gönüllerine misafir olarak komşularından 31 Mart Yerel Seçimleri için destek istedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 6 = 1