Otobüs endüstrisinin en önemli fuarı kapılarını açtı

Kocaeli’nin ulaşımdaki dev markası Asya Tur, 3 Nisan’da başlayacağı seferleri öncesinde otobüs endüstrisinin en eski ve en saygın fuarı olan BUSWORLD Türkiye’ye katıldı

8. BUSWORLD Türkiye Uluslararası Otobüs Endüstrisi ve Yan Sanayi İhtisas Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı. İlk kez 1971’de Belçika’nın Kortrijk kentinde yapılan ve geçen süre zarfında otobüs endüstrisinin en eski ve en saygın fuarı olarak uluslararası bilinirlik ve şöhret kazanan fuarın İstanbul ayağına ilgi çok büyük oldu.

ZİYARETÇİLERİ AĞIRLADILAR

BUSWORLD ve HKF Fuarcılık A.Ş. ortaklığında düzenlenen BUSWORLD Türkiye’de onlarca ülkeden yüzlerce katılımcı yer aldı. Uluslararası otobüs endüstrisi ve yan sanayisini 8. kez bir araya getiren bu dev fuara, Kocaeli’nin ulaşımda en önemli markası olan ve 3 Nisan’da seferlere başlaması planlanan Asya Tur da katılım sağladı. Asya Tur Yönetim Kurulu Üyesi ve Genç Tur Genel Müdürü Niyazi Genç, Asya Tur Genel Müdürü Cevdet Börek ve Ankara Bölge Müdürü Aytekin Aydın bu önemli fuarda yer alarak standı ziyaret eden misafirlere Asya Tur’la ilgili bilgiler verdi. Standa ilginin yoğun olması, Asya Tur temsilcilerini çok memnun etti.

ASYA TUR’LA RAHAT EDECEKSİNİZ

Asya Tur Yönetim Kurulu Üyesi Niyazi Genç, Asya Tur’un Kocaeli için dev bir marka olduğunu ifade ederek, “Güven, kurumsallık ve müşteri memnuniyetinde kendini ispatlayan Asya Tur’un seferlere başlayacağı tarih olan 3 Nisan öncesinde büyük heyecan yaşıyoruz. Bir Kocaeli markası olan Asya Tur’un kısa süre içerisinde bir Türkiye markası olacağına inancımız tam. Bunun için ekibimizle birlikte yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Halkımız Asya Tur’la rahat edecek” ifadelerini kullan.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

48 − 41 =