ORTAK PROJELER DEVAM EDECEK

Başkan Sezer’den, Rektör Hülagüye ziyaret

ORTAK PROJELER DEVAM EDECEK

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer “Gölcük Vizyon 2023” ortak projesiyle bir çok çalışmayı birlikte gerçekleştirilen Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü’yü makamında ziyaret etti. Sezer ve Hülagü gelecekte de ortak projelerin ve işbirliğinin devam edeceğini ifade etti.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer “Gölcük Vizyon 2023” ortak projesiyle bir çok çalışmayı birlikte gerçekleştirilen Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü’yü makamında ziyaret etti. Ziyarette “Gölcük Vizyon 2023” üst kurul delegeleri de olan Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Nilgün Fığlalı,

Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr Elşen Veli, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof.Dr Yasin Kişioğlu ve Gölcük Kent Konseyi ve Gölcük Vizyon 2023 Genel Sekreteri Fatih Bayram yer aldı.

İŞBİRLİĞİ SÜRECEK

Çeşitli hediyelerinde taktim edildiği ziyarette gelecekte hayata geçirilecek Gölcük Vizyon 2023 projeleri üzerine sohbet gerçekleştirilirken, işbirliğine devam edileceği ifade edildi. Rektör Hülagü, Başkan Sezer’i hem kutladı, hem de başarı dileklerini iletti. Her zaman iletişim halinde ortak projelere imza atmaya hazır olduklarının altını çizdi. Başkan Sezer ise üniversite ile ortak yapılan Gölcük Vizyon 2023 projelerini önemsediklerini ve işbirliğinin artarak devam etmesini istediklerini dile getirip, teşekkürlerini iletti. Ziyaret samimi bir sohbet atmosferinde son buldu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 11 = 17