ÖRCÜN VE SARAYLI’YA MÜJDE

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, Örcün’de büyük bir destekle karşılandı. Mitinge dönüşen buluşmada konuşan Sezer, “İçinizden biri olarak kalacağım ve sizlerin hizmetkârı olacağım” dedi

 

Örcün, Sezer’i bağrına bastı

 

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, kentin dört bir yanında yaptığı, yoğun katılım ve coşkuyla geçen mahalle buluşmalarıyla hem ses getiriyor, hem de gücünü ortaya koyuyor. Aday Sezer geçtiğimiz akşam da Örcün Köyü’ndeydi. Köy tarihinin en geniş katılımlı mitingini gerçekleştirilirken, yüzlerce Örcünlü, köy meydanını “Başkan Sezer” sesleriyle inletti. Buluşmaya, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Serdar Bayram, MHP İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakıroğlu, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır da katıldı.

 

TEK HEDEF OYU ARTTIRMAK

Örcün’de bu kalabalığı ve coşkuyu görmek beni çok ama çok mutlu etti diyerek sözlerine başlayan Aday Ali Yıldırım Sezer, “Burası benim babaannemin köyü. Yani benim köyüm. Çocukluğum, gençliğim bu sokaklarda geçti. Bugün burada bu kadar büyük bir desteği görmek beni hem duygulandırdı, hem de gururlandırdı. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz bu seçimi kazanacağız. Ben bunu sahadaki destekten zaten görüyorum. Bizim tek hedefimiz oyumuzu arttırarak, Kocaeli’de ilçemizi parmakla gösterilmesini sağlamak” dedi.

 

ÖRCÜN VE SARAYLI’YA MÜJDE

“Ben her zaman içinizden biri olarak kalacağım ve sizlerin hizmetkârı olacağım” diyen Sezer, “Örcün ve Saraylı’da büyük emek verilerek, kışın soğuğunda, yazın sıcağında belli bir noktaya getirilen köylü pazarları var. Biz bu noktada gerekli girişimleri yapacağız, sizler desteği vereceksiniz bize kurumsal olarak bu işin arkasında duracağız, kimden izin alınması gerekiyorsa izinleri alıp, hem Saraylı da, hem Örcün de o köylü pazarlarında çalışan cefakâr kadınlarımız inşallah konforlu bir ortamda ticaretlerini yapacaklar” şeklinde konuştu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

2 + 8 =