“Onlar kim ki bizi mahalleye sokmayacaklar!”

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, belediye meclis üyesi adaylarının Seçim Kurulu’na teslim edilmesinin ardından ilk değerlendirmesini yaptı.

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, belediye başkan adayları, ilçe başkanları ve il yöneticileri, bugün il binasında bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Belediye meclis üyesi aday listelerinin açıklanmasının ardından gerçekleştirilen ilk toplantıda CHP il Başkanı Cengiz Sarıbay, “Bütün listeler örgütümüzün listesidir.

İZMİT’TE ADAYLAR SEÇİLDİ

İzmit’in listesi de hep birlikte yapıldı. Liste biraz geçtiği ve inceleme olanağımız olmadığı için inceleyemedik. Listeler eleştirilebilir. 120 kişi arasından İzmit listesi ortaya çıktı. Listelerle ilgili bir sıkıntımız yok.

GEBZE LİSTESİNDEN 5 KİŞİYİ TANIYORUZ

Gebze’de de ‘Anlaşın biz müdahale etmeyelim’ dedik. Ama anlaşamadılar. Biz müdahale etmek durumunda kaldık. Listeden 5 kişiyi tanıyorum. Liste belediye başkan adayımız tarafından verildi. Onlarla çalışacaklar.

HÜSEYİN EROL CEZA ALMADI

Hüseyin Erol ile ilgili bir bilgi var. Disiplin kurulumuza kimse emir veremez. Bağımsızdır. Disiplin kurulu bu kararı vermiş. Kararın yazılması gecikti. Karar bize 19 Şubat’ta geldi. Şu an 3 imza var 6 kişi imzalamamış. Yani bu ne demek ceza almamış. Hüseyin bize lazım. Çalışması lazım ve çalışacak. Ama kendisi bize meclis üyesi adaylığı başvurusunda bulunmadı. Hüseyin Erol

FARUK BOSTAN’IN YERİNE  DEĞİŞİM OLACAK

İYİ Parti’den gönderilen Faruk Bostan’ın yerine bir değişim olacak. Şanbaz Yıldız’la konuştuk. Faruk Bey’in yerine bir isim önerecekler. HDP’yle ilgili bir görüşmemiz olmadı. Biz adayımızla birlikte Cumhur İttifakı’na oy vermeyecek herkesin oyuna talibiz. Biz hiçbir pazarlık yapmadık.” dedi.

RÜZGAR YAPMASINLAR

Romanlardan İzmit listesine kimsenin girmemesinin eleştirilmesini değerlendiren Cengiz Sarıbay, “Yok bizi mahalleye sokmayacaklarmış. Onlar kim ki bizi mahalleye sokmayacaklarmış. Rüzgar yapmasınlar. CHP koskoca bir siyasi parti” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

9 + 1 =