ÖNEMLİ! ÖĞRENCİLER BU HABERİ MUTLAKA OKUYUN

 

 

 

 

İlgili kurumlar tarafından yapılan protokol gereğince öğrenciler Gölcük – İzmit hattında 2.5 TL’ye seyahat etmeye devam edecek. Zam farkları Büyükşehir Belediyesi tarafından ödenecek ama öğrencilerin bundan faydalanması için mutlaka kent kart kullanması gerekiyor.

 

 

 

Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ile Kocaeli Şehiriçi Minibüsçüler ve Otobüsçüler Esnaf Odası arasında geçen hafta herkesi ilgilendiren bir protokol imzalandı. Bu protokolle birlikte artık öğrencilere ve indirimli yolculara şehir içi ulaşımda %28 indirimli yolculuk edebilecekler.

“ZAM FARKINI BÜYÜKŞEHİR ÖDEYECEK”

Konuyla ilgili gazetemize bir açıklama yapan S.S. 41 nolu İzmit – Gölcük Minibüsçüler Kooperatifi Başkan Malçok, “Yapılan protokol gereği artık öğrencileri ve indirimli yolcularımızı % 28 daha ucuza taşıyacağız. Böylelikle Gölcük – İzmit’e 2.5 TL’ye öğrencilerimizi götürüp getirmeye devam edeceğiz. Kent kartı olan öğrencilerin zam farkı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ödenecektir. Bu farkın belli olması için öğrenciler Kent Kart’a dönmelidir. Öğrencinin Kent Kartı okunmadığında tam ücret alınacaktır. Çünkü fark hesapları Kent Kart üzerinde hesaplanacaktır. Bundan dolayı ilçemizde bulunan tüm öğrenciler Kent Kart’a dönmelidir. Bu sadece Gölcük değil, tüm ilçelerimizde geçerlidir” açıklamasını yaptı. Haber: Serkan SIDAL

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 78 = 79