‘ÖNCELİK HAYATIN, ÖNCELİK YAYANIN’ DEDİLER

Piri Reis İlkokulu 4. Sınıf öğrencilerine yönelik Trafik Haftası münasebetiyle trafik ekiplerinin katılımıyla Anıtpark’ta trafikle ilgili önemli bilgiler verildi. Minik öğrenciler büyüklerine ‘Öncelik Hayatın Öncelik Yayanın’ mesajını verdiler.

Öğrencilere verimli bilgiler aktarıldı

İlçemizin köklü okullarından biri olan Piri Reis İlkokulu’nun 4. Sınıf öğrencilerine 4-10 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Trafik Haftası münasebetiyle Gölcük Anıtpark’ta önemli bilgilendirmelere yapıldı. Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak ve İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir’in ve trafik ekiplerinin katılım gösterdiği bilgilendirmede öğrenciler verimli bilgiler öğrendiler.

Kaymakam Irmak, “Olası her türlü trafik kazalarının önüne geçebilmek adına çalışmalarımız yapılacaktır”

Piri Reis İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri trafik ekiplerine anlatmış oldukları bilgilerden dolayı teşekkürlerini iletirlerken ‘Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın’ mesajını verdiler. Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak, Anıtpark’ta gerçekleştirilen etkinlik sonrası yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Bugün burada 4-10 Mayıs Trafik Haftası münasebetiyle Piri Reis İlkokulu’nun 4. Sınıf öğrencileri ile bir aradayız. Öğrencilerimize trafik ekipleri tarafından verimli bilgiler aktarıldı. Öğrencilerimiz gayet iyi bir şekilde trafik ekiplerini dinledi ve ‘Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın’ mesajını verdiler. İlçemizde oluşabilecek olası her türlü trafik kazalarının önüne geçebilmek adına çalışmalarımız yapılacaktır. Bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diyerek açıklamasını sonlandırdı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 24 = 31