ÖNCE KALP KRİZİ GEÇİRMİŞ SONRA EZİLMİŞ

Değirmendere’de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen öğrenci servisi şoförü Çetin Başlak’ın can verdiği  olay herkesi derinden etkiledi. Başlak’ın önce kalp krizi geçirdiği sonra ise ezildiği anlaşıldı. Ezen kişi ise farkında olmaya patronu Necdet D. Başlak Değirmendere Merkez Camisi’nde kılınan öğle namazı sonrasında son yolculuğuna uğurlandı.

 

 

Değirmendere’de akıl almaz bir olay yaşandı. Değirmendere’de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen öğrenci servisi şoförü Çetin Başlak’ın can verdiği  olay herkesi derinden etkiledi. İddialara göre olay şu şekilde gelişti. Sabah servis çekmek üzere minibüsü park ettiği yere giden Başlak, aracı çalıştırır ve tam yola çıkacağı sıra kalbi sıkışır. Araçtan iner ve minibüsün arkasına geçtiği sırada aracın altına doğru yere yığılır. Servisin sahibi Necdet D.ise Başlak’ı cep telefonundan defalarca ara, cevap vermeyince servis aracının yanına gelir.

BAŞLAK’I FARKETMEMİŞ

Araç çalışır vaziyette, farları da yanık olarak duruyordur. Anlam veremez ama servisi saatinde çekmesi gerektiği için şoför koltuğuna kendisi oturur. Aracın arkasında yerde yatan Başlak’ı ise hiç farketmez. Başlak’ın üstünden geçerek olay yerinden ayrılır. Önce kalp krizinden vefat eden  Başlak’ın naaşı feci şekilde ezilmiş olarak yerde kalır. Sonrasında kanlar içinde yerde yattığını görenler hemen 112 acil servis ekiplerine ve polise haber verir. 112 ekiplerinde geldiğinde Başlak’ın kalp krizinden öldüğünü farkeder. Sonrasında Nejdet D’ye haber verilir. Hiç bir şeyden habersiz olan servisin sahibi olayı duyunca çok üzülür ve polis merkezine giderek ifadesini verdi. Başlak ise Değirmendere Merkez Camisi’nde kılınan öğle namazı sonrasında son yolculuğuna uğurlandı. Çetin Başlak’a Allah’tan rahmet ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

6 + 2 =