ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR…

İlçemizin kıymetli  isimlerinden Rıfat Uzuner’in oğlu Engin Uzuner ve Sude Karaaslan Kongre Sarayında gerçekleşen düğün  töreniyle hayatlarını birleştirdi.

Her annenin hayalidir çocuğunun başarılarını, mürüvvetini görmek. İlimizin tanınmış ve sevilen isimlerinden Rıfat Uzuner ve eşi Meryem Uzuner’in oğlu Engin ile Hatice ve İbrahim Karaaslan’ın  kızları Sude Karaaslan’ın düğün törenlerinde, nikahlarını Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer kıydı. Genç çiftin nikâh şahitlerinden biri de Gölcük AK Parti İlçe başkanı Ecz. Çetin Seymen’di.

Nikahı kıyan Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer genç çifte “Yuvanız bereketli olsun. Saygı ve sevginizi hiç kaybetmediğiniz kocaman bir aile olmanızı temenni ediyorum” iyi dileklerinde bulundu.

Gölcük Kongre Sarayı’nda gerçekleşen nikaha, siyaset ve iş dünyasından birçok isim ve iki ailenin sevenleri ve dostları katıldı.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Çocuklarının mürüvvetini gören düğüne ev sahipliği yapan Uzuner  ailesi, çocuklarının mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese ayrı ayrı teşekkür ettiler.

Gölcük Vizyon Gazetesi olarak genç çiftimize  bir ömür mutluluklar diliyoruz.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

84 − 76 =