Ömer İslamoğlu’na önemli görev

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi Şube Müdürü Ömer İslamoğlu, Çayırova Belediye Başkan Yardımcılığı’na atanan İtfaiye Daire Başkanlığı Önleme ve Eğitim Şube Müdürü Salih Palaz’ın yerine atandı.

Uzun yıllardır Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nda gönüllü itfaiyeci olarak görev yapan daha sonra Afet Koordinasyon Merkezi Şube Müdürlüğü’ne getirilen Ömer İslamoğlu, Çayırova Belediye Başkan Yardımcılığı’na atanan İtfaiye Daire Başkanlığı Önleme ve Eğitim Şube Müdürü Salih Palaz’ın yerine atandı. İslamoğlu’nun yerine ise, ASKOM Şube Müdürlüğü’ne aslen Ordulu olan Arif Karaosmanoğlu getirildi.

ÇALIŞKAN BİR İTFAİYECİ

Ömer İslamoğlu, 2004 yılında Başiskele’de cami imamı olarak görev yaparken gönüllü itfaiyeci oldu. Çalışkanlığı ve özverisiyle kısa sürede kendisini sevdiren İslamoğlu, Büyükşehir Belediyesi tarafında kurulan Su Kazalarını Engelleme Merkezi (KOSKEM) bünyesinde yaz aylarında Kandıra sahillerinde görev yaptı. İslamoğlu, 2012 yılında KOSKEM Şube Müdürlüğü’ne getirildi. Geçtiğimiz yıllarda da Afet Koordinasyon Merkezi Şube Müdürlüğü’ne atanan İslamoğlu, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nda hızla yükseldi. İslamoğlu, geçtiğimiz günlerde Çayırova Belediye Başkan Yardımcılığı’na atanan Salih Palaz’ın yerine İtfaiye Daire Başkanlığı Önleme ve Eğitim Şube Müdürlüğü’ne getirildi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

12 + = 21