ÖĞRENCİLERDEN GAZİLERE ZİYARET

Gölcük Öğrenci Yurdu’nda kalan Üniversite öğrencileri dün Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan ve Yönetimini ziyaret etti. Öğrenciler Gazi amcalarına merak ettikleri soruları sorarken, Gaziler bu soruları samimiyetle cevaplandırdı.

 

Öğrenci Yurdu’nda kalan üniversite öğrencilerine Yurt Görevlileri Selin Kayhan ve İlker Kayhan eşlik etti. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, öğrencilere dernekleri hakkında bilgi verdi.

 

Gazilik unvanının çok büyük bir şeref olduğunu dile getiren Başkan Arslan, ‘Siz değerli çocuklarımızın ziyareti bizleri çok mutlu etti. Gölcük’te uzun yıllardır dernek faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Gölcük halkının ve siz değerli çocuklarımızın bizlere olan ilgisinden oldukça memnunuz. Ziyaretiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum’ dedi.Gazileri ziyaret eden Üniversite öğrencileri, ‘Bizler şehitlerimize ve gazilerimize çok şey borçluyuz. Bizlere düşen görev, şehitlerimizin ve gazilerimizin miraslarına, temsil ettiği manaya sahip çıkmaktır. Bugün siz Gazilerimizi ziyaret ettiğimiz için çok mutluyuz. Bizler bugün eğitimimizi rahatlıklar alıyorsak, özgürce yaşıyorsak, Şehitlerimize ve siz Gazilerimize borçluyuz. Allah hepinizden razı olsun’ diyerek konuşmalarını tamamladılar.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

3 + 1 =