ÖDÜLLÜ AŞÇILARA ALP’TEN KUTLAMA ZİYARETİ

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp eşi Nesrin Alp ve Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken ile birlikte, Ukrayna Kiew’de Cook fest,  Makedonya Üsküp’te GASTROMAK 2018 Dünya Yemek Yarışmalarına katılan ve 6 altın madalya ile dönen Değirmendere Tarihi Yalı Evleri’nin milli aşçılarını ziyaret edip, başarılarından dolayı kutladı.

Ukrayna Kiew’de Cook fest,  Makedonya Üsküp’te GASTROMAK 2018, Dünya Yemek Yarışmalarına katılan ve 6 altın madalya ile dönen Değirmendere Tarihi Yalı Evleri’nin milli aşçılarını, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, eşi Nesrin Alp ve Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken ile birlikte ziyaret edip, başarılarından dolayı kutladılar.

ÇİÇEK VE PLAKET VERDİ

Yalı Evleri’nin milli aşçıları Kezban Bayar, Birgül Uzuner ve Dünyaca ünlü milli aşçı ve jüri üyesi, Yalı Evleri Müdürü Tayfun Gündüz bu ziyaretten dolayı çok memnun oldular. Alp, başarılı aşçılara çiçek ve günün anısına plaket verdi. Alp yaptığı açıklamada, “Yalı Evleri aşçılarımızın Dünya yemek yarışmalarından aldıkları başarılar bizleri çok memnun etti. Kendilerini kutlamak ve başarılarının devamını dilemek için ziyaret etmek istedik. Bu başarının mimarı tabi ki Tayfun Gündüz müdürümüz. Başarılarını Gölcük’te belediyemizin bünyesinde bulunan Yalı Evleri bünyesinde sürdüreceklerine inancımız tam.  Vatandaşlarımız altın madalyalı bu ödüllü yemekleri burada tadabilirler” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 70 = 74