Ödevini parçalayan çocuklardan şikayetçi oldu

Gölcük Dumlupınar Mahallesinde ikamet eden 12 yaşındaki Metehan Şanlı performans ödevini roman çocukların parçalamasından dolayı göz yaşlarına boğuldu.

Kocaeli Sanayi Odası Dumlupınar Ortaokulu 6/C sınıfı öğrencisi Metehan Şanlı Fen dersi için ödevi olan Isı yalıtımlı ev projesinde arkadaşıyla birlikte Kavaklı sahilinde yaptılar, ancak Roman çocukların rahatsız ederek yaptığı projesi kırdılar.

12 yaşındaki Metehan Şanlı yaptığı ısı yalıtımlı ev projesini kırık olarak poşet içerisinde iki gözü ağlayarak Gölcük Polis Merkezine geldi ve projesini kıran Roman çocuklardan şikayetçi oldu.

Metehan Şanlı ağlayarak “Ben şimdi ödevimi nasıl öğretmenime anlatacam” diyerek polisler anlatırken Polis merkezi ekipleri ise ağlayan çocuğa yardımcı olarak öğretmenini arayarak Metehan Şanlı’nın mağduriyetini anlattır ve öğretmene Roman çocukların projenin kırık halinin fotoğrafını çekerek öğretmene atarak yardımcı olurken öğretmeni ise ağlamamasını için gereğini yapacağız” diyerek Metehan Şanlı’yı ikna ettiler.

Gölcük Polis Merkezine göz yaşlarıyla gelen 12 yaşındaki Metehan Şanlı polis amcalarının yardım etmesinden dolayı kendilerine teşekkür ederken “Polis amca bu çocuklar bugün bana bunu yaptılar başka çocuklara yapmasın sizler onları yakalayın” dedi ve polis merkezinden ayrıldı.

????????????
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 54 = 64