OCAK BAŞKANI KOÇ ;“GENÇLER EN BÜYÜK GÖREVİM”

Ülkücü camiada uzun yıllar hizmet veren, her kademede görev almış  aynı zamanda ilçe yöneticisi olan iş insanı Taner Koç, Gölcük  Ülkü Ocaklarının yeni başkanı. Kısa sürede çalışmalarına ve  projelerine başlayan genç başkan, ziyaretlerine Gölcük basınıyla başladı. Gazetemiz imtiyaz sahibi Tuğba Zeren’i, Gölcük  Ülkü Ocakları Başkanı Taner Koç ve Gökhan Yücel ziyaret etti.

Nezaket ziyaretinde, dünyaya Müslüman olarak gözlerini açan benim için en büyük ikinci hamd ve saadet vesilesi hiç şüphe yok ki bir Türk Milliyetçisi, Ülkücü olabilmektir. Makamlar ve kişiler geçicidir. Aslolan davadır sözleriyle konuşmaya başlayan Gölcük  Ülkü Ocakları Başkanı Taner Koç yaptığı konuşmalarında her fırsatta çok önem verdiği gençlik’in altını çizdi.

“OCAK TERBİYESİ İLE BÜYÜDÜM”

Başkan Koç sözlerine şöyle devam etti. Koç; “Bizler; henüz çocuk yaştayken Ülkü Ocakları ile tanışıp Ülkücü Hareket’e dahil olduk. Hamd olsun; bugüne kadar da şehrimiz her noktasında Ülkü Ocaklarımızın her kademesinde vazifede bulunmak bana nasip oldu. Şimdi bana verilen Gölcük Ülkü Ocakları Başkanlığı vazifesini elimden geldiğince layıkıyla yapmaya gayret edeceğim. Ocak terbiyesiyle büyüdüm. Şahsıma tevdi edilen bu görevde yaptığımız tüm çalışmalarda gayemiz yalnızca Hakk’ın rızasını kazanmak olacaktır. Bir başarı varsa Ocak Yönetimime, bir kusur varsa da şahsıma aittir.”

“BENİM EN BÜYÜK GAYEM GENÇLER”

Koç; “Türkiye Cumhuriyeti’nin 5 bin yıllık Türk Devleti geleneğinin yaşatılmasını ve kaderini belirleyecek genç arkadaşlarımızın yetişmesi için elimden geleni yapacağımı zaman içerisinde göreceksiniz. Şahsım olarak en önemli gördüğüm ilk konu eğitimdir. Ocağımızdan yetişecek genç ülküdaşlarımızın birinci önceliği eğitim olacak. Okuyacaklar, ilk şartımız o. Allah izin verirse ocağımızdan yetişecek nice genç ülküdaşlarımız Türk Milleti’nin Türkiye Cumhuriyeti’nin gelişmesi ilerlemesi büyümesi ve sonsuza kadar payidar kalabilmesi için çalışacak mücadele edecekler. Bugün çok şükür görüyoruz ki Türkiye’nin neresine gidersek gidelim, askeriyle, polisiyle, kaymakamıyla, valisiyle, hâkimiyle savcısıyla, doktoruyla öğretmeniyle ocağımızdan yetişen ülküdaşlarımız, devletimizin milletimizin gelişmesi için yoğun çaba sarf etmektedirler. Bugün bunların başarıya ulaşması da bizleri ziyadesiyle mutlu etmektedir. Çünkü bizim için asıl olan Devlettir. Devletimize faydalı evlatlar yetiştirmekte bizim görevimizdir.

“GENÇLERİMİZ BİZLERİ ONURLANDIRIP, GURURLANDIRACAK”

İfade ettiğim gibi İlk şartım eğitim, hazırlıklar tamamlanmak üzere,  gençlerimize yönelik projelerimizle ,seminerlerimizle gençlerimizi görmek istediğimiz yerde görmek, hepimizi gururlandırıp onurlandıracak. Hamdolsun ki bugün aileler, çocuklarını ocağa teslim ederek, vatanına, devletine, milletine faydalı bir birey olması adına ocağımıza güveniyorlar. Çünkü; Ülkü Ocakları Türk gençliğinin milli ve manevi değerlerine bağlı nesiller yetiştirilmesi için her ilde her ilçede ve her bucakta faaliyetlerine aralıksız devam eder” dedi.

Gölcük  Ülkü Ocaklarının kapısı herkese açıktır. Büyük bir aile olduğumuzu biliyorum ve o büyük ailemin her ferdini ocakta görmek istiyorum.” İfadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 7 = 2