O İMZAYI HÜRRİYET DEĞİL, ELLİBEŞ ATMIŞTI

Sabah saatlerinde İzmit Belediyesi basın bürosu,’’ Hürriyet’ten bir ilk, Kocaeli’nin ilk çöp taksisi sokaklarda’ haberini geçmesinin hemen ardından Gölcük Belediyesi Basın bürosu da,’’ Çöp taksiler 1 yıldır hizmette’ haberini gazetelere servis etti

Gazetemiz’de 19 Mayıs 2018 tarihinde Çöp taksiler 1 yıldır Gölcük’te hizmet veriyor başlıklı haberimizde,
Gölcük’ün temizliği konusunda büyük gayret sarf eden Gölcük Belediyesi, standart temizlik araçlarına ek olarak hizmete başlattığı ‘Çöp Taksiler’ 11 Mayıs 2018 tarihinden bu yana temizlik faaliyetlerine katkı vermeye devam ediyor şeklinde ki haberimizi Gölcük basını olarak 13 ay önce kaleme aldık. Şimdi bu haberi kamuoyunla paylaşıyoruz.

https://golcukvizyongazetesi.com/cop-taksiye-vatandastan-tam-not/

Gölcük Belediyesi’nin devreye soktuğu “ÇÖP TAKSİ” uygulamasıyla, anlık olarak kaldırılan evsel katı atıklar vatandaşların takdirini kazanırken, belediyenin bu uygulaması tam not alıyor.

Gölcük Belediyesi’nin ilçedeki “ÇÖP SORUNUNU” sıfıra indirmek için uygulamaya koyduğu projeler vatandaşların takdirini kazanıyor. Bu projelerden birisi de “ÇÖP TAKSİ” uygulaması. İki adet alınan özel araçla başarılı bir şekilde hizmet veriliyor. Anlık olarak zamansız bırakılan çöpler kaldırılarak, hem kötü görüntü önlenmiş oluyor, hem de bu durum vatandaşları memnun ediyor.

EVSEL ATIKLARI ANINDA TOPLUYOR
Gölcük’ün sokaklarında çalışmalarına devam eden “ÇÖP TAKSİ” zamansız çıkartılan evsel katı atıklarda temizlik ekibinin de işini oldukça kolaylaştırıyor çünkü çalışma sistemi oldukça pratik. Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Serkan Aksöz’ün kontrolünde şuan için sorunsuz işleyen “ÇÖP TAKSİ” uygulaması vatandaşlar tarafından da tam not alıyor. Haber: Serkan SIDAL

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 57 = 65