NEREDE O ESKİ 30 AĞUSTOSLAR

 

 

Gölcük’te 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü kutlamaları geçit töreni ile son buldu. Bu yıl da törene az sayı da vatandaşlar katıldı. Coşkulu geçmese de zafer bayramı kutlandı.

 

 

 

 

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü kutlamaları ilçemizde gerçekleştirildi. Çelenk sunma töreni ardından Gölcük Kaymakamlığı önü Maraşel Fevzi Çakmak Caddesi’nde geçit töreni düzenlendi. Törene protokol, askeri ve sivil erkan katılırken, halkın ilgi göstermediği gözlendi.

PROTOKOL HALKI SELAMLADI

İlk olarak Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Yavuz Kılıç askeri jip ile askeri bando marşları eşliğinde az sayıda ki halkı, askeri ve sivil erkanı selamladı ve bayramlarını kutladı. Sonrasında ise İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemi üzerine konuşma yapıldı. İhsaniye Anadolu Lisesi öğrencisi Sıla Abanoz zafer bayramı konulu, duygu yüklü şiirini okudu.

AZ SAYI DA VATANDAŞ ZAFERİ KUTLADI

Son olarakta geçit töreni gerçekleştirildi ve Türk Milleti’nin bağımsızlık ve ülke mücadelesi verdiği büyük zaferinin kutlandığı tören son buldu. Geçit törenine katılan az sayıda vatandaşlar ellerinde Türk Bayraklarıyla zafer coşkusunu bir nebze de olsa yaşadılar ve eski bayramlara nazaran katılımın az olduğunu dile getirerek, hayıflandılar.  Haber: Serkan SIDAL – Büşra Nur Durdu

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

14 + = 17