KUL OTO LASTİK AÇILDI

Gölcük yeni sanayi sitesinde hizmete giren Kul Oto Lastik firması işyeri Raif Dündar Kul tarafından hizmete girdi.

İŞİMİ USTAMDAN ÖĞRENDİM

Gölcük Belediyesi AK Parti Meclis üyesi ve ilçemizin başarılı mimarlarından Sedat Kul’un yeğeni, Raif Dündar Kul, Gölcük Yeni Sanayi Sitesinde “Kul Oto Lastik”  isimli iş yerini açtı. 10 yıl önce Trabzon’da başladığı mesleğini Trabzon’un en iyi ustasından öğrenen Kul;  “Bu mesleği Trabzon’da ustamdan öğrendim. Kendisi Allah razı olsun bizi ekmek sahibi yaptı. Daha sonra baktık ki lastik tamiri için gelen müşterilerimiz bize rot balans servisi sormaya başladı. İşin aslını öğrendik. Ustalık Belgelerimizi de aldıktan sonra Gölcük yeni sanayimizde Rot ayarı, Rot Balans, Jant çeşitleri, Lastik değişimi ve Lastik tamirini de yaptığımız iş yerimizi açtık.

7/ 24 HİZMET VERİYORUZ

Yaşadığımız şehre, Gölcük halkına düzgün, kaliteli iyi bir hizmet vermeyi amaçladık. Hizmet konusunda sınır tanımıyoruz hatta  7/24 olarak hizmet verdiğimin altını çizeyim, sadece Cuma namazı saatinde kapalıyız” dedi.

Kul Oto Lastik,  Karaköprü Mahallesi Ömer Seyfettin Caddesi C2 Blok Gölcük Yeni Sanayi’de hizmet veriyor.  0536 810 58 66 numaradan ulaşabilirsiniz.

Gölcük Vizyon Gazetesi olarak Kul Oto Lastik firması sahibi Raif Dündar Kul’a, hayırlı kazançlar diliyoruz.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

9 + 1 =