Nerde aday?

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, ülke gündemini değerlendirdi.

Başkan Seymen; Kıymetli hemşehrilerim, öncelikle İstanbul’da pkk ve pyd terör örgütleri tarafından gerçekleştirilen hain saldırıda şehit vatandaşlarımıza yüce Allah’tan rahmet yakınlarına ve ailelerine sabırlar, olayda yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum.

 

Olayın kısa zamanda aydınlatılması ve faillerin yakalanması giden canları geri getirmese de acımızı bir nebze de olsa azaltmıştır. Olayın aydınlatılmasında emeği geçen güvenlik güçlerimizi tebrik ediyor, devam eden tahkikatla daha önemli bilgilere ulaşılarak teröre bulaşan kim varsa cezalandırılmasını ve benzer olayların yaşanmamasını diliyorum.

 

Bu olayın ardından hükümeti sınırlara hakim olamamakla suçlayanlar oldu. Ancak önlenen yüzlerce eylem planından hiç bahsedilmedi. Silahla yol kesen teröristlerin ve  yurtiçinde girilemeyen terör kamplarının kökünün kurutulduğu unutuldu, güvenlik güçlerimizin bu konuda elde ettiği başarılar göz ardı edilmeye çalışıldı. Beklediğimiz gibi altılı masanın açık ve gizli ortakları pkk pyd terörü lafzını kullanamadı.

 

Pandemi, Ekonomi ve Savaş karşısında PES diyen koca koca Avrupa Ülkeleri yanında PES etmeyen Türkiye ekonomisi ve Güçlü Liderini dünya göz ardı edemezken muhalefet hala

dünyanın en iyi işini de yapsan alkışlayacak halim yok modunda devam etmektedir. Ayrıca Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımızın son dönemde diplomaside elde ettiği başarılar, üstlendiği birleştirici rol, aldığı devlet nişanları Türkiye Cumhuriyeti Devleti düşmanlarını iyice saldırgan hale getirmiştir. Özbekistan’da düzenlenen Türk Devletleri Teşkilatı 9. Zirvesi’nde verilen güçlü mesaj da Türkiye ile sahada başa çıkamayan dış güçlerin terör bağlantılarını devreye sokmasına sebep olmuştur. Ülkemiz milletiyle birlikte güçlüdür ve teröre gereken cevap en iyi şekilde verilecektir.

 

Dünya ve Ülke gündeminde bunlar yaşanırken, Ülkemizde muhalefet cephesinde bir Altılı Masa komedisi sahnelenmektedir.

Altın gününde toplan, dağıl, oyala sen bana ben sana git gel şeklinde devam eden süreç artık kendi seçmeninin bile güvenini kaybetmiştir. Güçlendirilmiş parlementer sistem söyleminin üzerinden aylar geçse de içi boş, umut, hayal, kandırmaca olduğu herkes tarafından anlaşılmıştır. Zaten parlementer sistem üzerinden geçmişin kaosuna dönme arzusu milletimizde karşılık bulmamıştır.

 

Türkiye Yüzyılı vizyonunuzun ilk aksiyonlarından Yerli otomobilimiz Togg için Sayın Kılıçdaroğlu bir süre önce kürsüden seslenmişti:

“Toplandılar koca koca adamlar, bakanlar araba yapacağız

Nerde araba?”

Peki araba banttan indi, yakında piyasaya çıkıyor da sormazlar mı?

Defalarca Toplandınız bir sürü genel Başkan iktidar olacağız sistemi değiştireceğiz…

Nerde aday?

Kendi seçmeninin bile ümidi kestiği masa yolun sonuna geldi. Belirlenen yazı fontları, puntolar hariç ortada hiç bir şey yok. Masanın açık ve gizli ortaklarından çelişkili açıklamalar çoğalmaya başladığına göre kırılan bir masa ayağını hep birlikte görmemiz çok yakındır.

6 değil 16 parti de bir araya gelse seçmen çoktan kararını istikrardan yana vermiştir.

Seçmenini bir süre erken seçim diyerek heyecanlandırma çabaları da artık geçersiz olduğundan muhalefetin söyleyebileceği yeni bir şey kalmamıştır. Masanın bugüne kadar tek çıktısı fetöcülere, Demirtaş’a, Kavala’ya özgürlük vaatleridir. Cumhur İttifakı olarak Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonuyla, milletimizle birlikte emin adımlarla yürümeyi sürdüreceğiz.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

84 − = 80