NECATİ ÇELİK’TEN ÖĞRENCİLERE SEMİNER

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Başiskele Kız Anadolu İmam hatip lisesinde bulunan11 ve 12. sınıf öğrencileri ile öğretmenlerine “Kanser nedir? Korunma Yolları, Risk faktörleri, Kanserde Farkındalık, Kadınlarda en sık görülen kanserler, Meme kanseri belirti bulgular ve Kendi kendine meme muayenesi” hakkında eğitim verildi.

EĞİTİM OLDUKÇA VERİMLİ GEÇTİ

Gerçekleştirdiği Sosyal sorumluluk projeleri ile büyük beğeni ve takdir toplayan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi, Başiskele Kız Anadolu İmam hatip lisesinde bulunan11 ve 12. sınıf öğrencileri ile öğretmenlerine “Kanser nedir? Korunma Yolları, Risk faktörleri, Kanserde Farkındalık, Kadınlarda en sık görülen kanserler, Meme kanseri belirti bulgular ve Kendi kendine meme muayenesi” hakkında eğitim verildi. Oldukça verimli geçen eğitimin sonunda Başiskele Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yetkilileri Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine teşekkür ettiler.

EĞİTİMDEN ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLER MEMNUN KALDI

Başiskele Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin konferans salonunda gerçekleştirilen eğitim Kocaeli Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik bölümü öğretim görevlisi Dr. Sena Dilek Aksoy ile hastane Kanser Kayıt Hemşiresi Gülay Karataş tarafından öğrencilere bilgi verildi. Okul müdürleri ve öğretmenlerinin de teşvikiyle tertip edilen eğitime katılan gençler, sağlıklı bir toplum için sağlıklı bir birey olmanın temel unsurlarını da öğrendiler. Eğitimden öğrenci ve öğretmenler memnun kalarak Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine teşekkürlerini ilettiler.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

16 − 10 =