NEBAHAT ELLİBEŞ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

İlçemizin sevilen ailelerinden Gölcük’ün 15 yıl Belediye Başkanlığını yapan, 4 yıl AK Parti Kocaeli İl Başkanı olarak görevini sürdüren şuan da AK Parti Kocaeli milletvekili aday adayı olan Mehmet Ellibeş ve Gölcükspor eski Genel Kaptanı Adem Ellibeş’in anneleri Nebahat Ellibeş vefat etti.

HER FANİYE NASİP OLMAYACAK BİR KALABALIK

İlçemizin önemli isimleri Mehmet Ellibeş ve  Adem Ellibeş,  anneleri Nebahat Ellibeş’i bugün son yolculuğuna uğurladılar. Her faniye nasip olmayacak bir kalabalık ve cemaat akın etti adeta Hamidiye Köyü’ne. Hamidiye Köyü doldu taştı, binlerce insan taziye vermek için dakikalarca sırada bekledi. Hava şartları da göz önüne getirilirse durmayan yağış ve soğuk aslında hiç bir şey engel olmadı isteyenler için Ellibeş ailesinin yanında olmaya.

TOPRAĞA VERİLDİ

Gölcük Dumlupınar Mahallesi’nde ikamet eden, merhum Hüseyin Ellibeş’in eşi, 3 çocuk annesi Nebahat Ellibeş kalp yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti. Uzun süredir rahatsızlıkları devam eden 95 yaşındaki Nebahat Ellibeş, bügün Hamidiye Köyü’nde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları içerisinde Hamidiye Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

42 − = 37