NARLI PARK’A 41 ADET NAR AĞACI DİKİLDİ

Başkan Sezer, İlçe Başkanı Çetin Seymen ve meclis üyeleriyle birlikte Narlı Park’a 41 adet nar ağacı dikti.

NARLI PARK’A 41 ADET NAR AĞACI DİKİLDİ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Başkanı Çetin Seymen, meclis üyeleri ve başkan yardımcılarıyla birlikte; Gölcük Belediyesi tarafından yapımı bu sene tamamlanan ve Hisareyn’de bulunan Narlı Park’ta örnek bir etkinlik düzenleyerek; 41 adet, 3 yaşındaki nar ağaçlarının dikimini gerçekleştirdi.

DALINDAN KOPARIP MEYVE YİYECEKLER

Meyve ağaçlarının dikimiyle parklara farklı bir anlam kazandırılırken, gelecekte parklarda oynayan çocuklar ve mahalle sakinleri, dalından kopartıp nar yiyebilecekler. 2000 m2 alanda yapılan Narlı Parkta; basketbol sahası, açık hava spor aletleri, çocuk oyun grupları, kameriyeler ve yürüyüş yolları yer alıyor. Daha önce tamamlanan Elmalı Park’a da elma ağaçlarının bu ay içinde dikileceği belirtildi.

NAR YEMEKTE NASİP OLUR İNŞALLAH

Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından hazırlanan nar ağaçlarını, meclis üyeleriyle birlikte tek tek diken Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “Yapımını bu sene tamamladığımız Narlı Park’a, Gölcük Belediye Meclisi’nin değerli üyeleri, başkan yardımcılarımız ve İlçe Başkanımız Sayın Çetin Seymen ile birlikte; 41 adet, 3 yaşındaki nar ağacı diktik. Önümüzdeki yıllarda, mahalle sakinlerimiz ve çocuklarımızla, dalından koparıp nar yemek nasip olur inşallah” dedi.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

52 − = 49