Narkotik’ten uyuşturucu operasyonu: 20 gözaltı

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, 2 ayrı operasyonda 20 kişi gözaltına alındı. Ayrıca çeşitli tür ve miktarlarda uyuşturucu maddeleri ele geçirildi

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik  Şube Ekiplerinin, uyuşturucu imal ve ticaretinin önlenmesine yönelik olarak  almış olduğu duyum ve yapmış oldukları çalışmalar   sonucu, bazı şahısların örgütlü olarak uyuşturucu ticareti yaptıklarına dair bilgilere ulaşıldı. Elde edilen delil ve bilgiler doğrultusunda   Kocaeli ve İstanbul’da düzenlenen operasyonlarda 12 kişi gözaltına alındı.

28 KG ESRAR, 3 BİN 438 HAP

Narkotik ekiplerinin Cuma günü  düzenlediği operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerin ev, üst ve iş yerlerinde yapılan aramalarda ise 28 kilo 660 gram toz esrar maddesi, 3 bin 438 adet sentetik ecza uyuşturucu hap, bin 183 adet captagon, 184 adet exacty , 3 adet hassas terazi ve 3 adet sikke ele geçirildi.  Yakalanan şüpheliler Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne  götürülerek sorguya alındı.

2 AYRI OPERASYONDA 8 GÖZALTI DAHA

İlk operasyonda şüphelilerin sorguları devam ederken,   narkotik ekipleri yine uyuşturucu ticareti yaptıklarını belirlediği   2 ayrı guruba  operasyon gerçekleştirildi. Önceki akşam düzenlenen operasyonlarda 8 şüpheli  gözaltına alınırken,  değişik miktarlarda uyuşturucu madde elegeçrildi.

20 ŞÜPHELİ ADLİYEDE

Düzenlenen 3 ayrı operasyonda  gözaltına alınan biri kadın  olmak üzere toplam 20 şüpheli    örgütlü olarak  uyuşturucu madde ticareti yapmak iddiaları ile sabah saatlerinde  Kocaeli Adliyesine sevk edildi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 4