Mustafa Cengiz hastaneye kaldırıldı

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, ‘halsizlik’ nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, halsizlik ve kilo kaybı şikayeti nedeniyle hastaneye yatırıldı.

Galatasaray Kulübünün Twitter hesabından yapılan açıklamada, gerekli tahlil ve tetkiklerin yapılmasının ardından Başkan Mustafa Cengiz’in rahatsızlığının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile alakalı olmadığının tespit edildiği belirtildi.

Açıklamada, Cengiz’e şu ana kadar iki ünite kan verildiği kaydedilerek, “Tedavisine hastanede devam edilmesine karar verilmiştir. Başkanımızın teşhis ve tedavi süreciyle ilgili gelişmeler, gerektiğinde kamuoyuyla paylaşılacaktır. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletir, acil şifalar dileriz.” ifadelerine yer verildi.

Beşiktaş’tan “geçmiş olsun” mesajı

Beşiktaş Kulübü, halsizlik ve kilo kaybı şikayeti nedeniyle hastaneye yatırılan Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz için “geçmiş olsun” mesajı yayımladı. Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan mesajda, “Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz’in halsizlik ve kilo kaybı şikayetleriyle hastaneye yatırıldığını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Mustafa Cengiz’in en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni eder, Galatasaray Kulübü camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.” ifadelerine yer verildi.

Göksel Gümüşdağ’dan “geçmiş olsun” mesajı

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, rahatsızlığı nedeniyle hastaneye yatırılan Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz için “geçmiş olsun” mesajı yayımladı. Kulübün Twitter hesabında yer alan mesajında Gümüşdağ, “Galatasaray Kulübü Başkanı Sayın Mustafa Cengiz’e ‘geçmiş olsun’ dileklerimi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını umuyorum.” görüşlerine yer verdi.

Fenerbahçe “geçmiş olsun” mesajı yayımladı

Fenerbahçe Kulübü, halsizlik ve kilo kaybı şikayeti nedeniyle hastaneye kaldırılan Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz için “geçmiş olsun” mesajı yayımladı. Kulübün Twitter hesabında yer alan mesajda, “Galatasaray Kulübü Başkanı Sayın Mustafa Cengiz’e ve Galatasaray camiasına ‘geçmiş olsun’ dileklerimizi iletiyor; Mustafa Cengiz’in en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

81 + = 86