kentsel dönüşümde GÖRÜŞMELER BAŞLIYOR!

MERKEZ KENTSEL DÖNÜŞÜMDE HAK SAHİPLERİ İLE GÖRÜŞMELER BAŞLIYOR

Gölcük Belediye başkanı Av.Ali Yıldırım Sezer bugün İstanbul’da Merkez, Kentsel Dönüşüm 1. Etaptaki hak sahipleri ile görüşmeler öncesi, Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdür Yardımcısı Sayın Bedri Sinan Gül, GEDAŞ Kentsel Dönüşüm Müdürü Ayşe Pınar ve Ankara İmar yetkilileri ile bir araya geldi.

BAŞKAN SEZER VATANDAŞI BİLGİLENDİRDİ

Konu hakkında bilgi veren başkan Sezer şu açıklamaları yaptı; “Hak sahipliği görüşmeleri, Gölcük Belediyesi Meclis Salonu girişinde hazırladığımız ofiste yapılacak.

Kentsel dönüşümle ilgili olarak; hak sahibi hemşehrilerimiz, proje ve diğer koşullar hakkında detaylı olarak bilgilendirilecekler.

1.Etap; D 130 Karayolu, Amiral Sağlam Caddesi, Aydınbey Deresi ile 20. Sokak arasında yer alan, 36 dönüm alanı kapsıyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gölcük Belediyesi arasında imzalanan protokol uyarınca; fizibilite çalışmalarına göre, hak sahipleri tarafından yapılması gereken ödemelerden sonra oluşan zararın 100 milyon TL’si Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu bedelin üzerindeki zararı ise; Çevre, Şehirclik ve İklim Değişikliği Bakanlığı üstendi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç.Dr. Tahir Büyükakın’a ve İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş’e desteklerinden dolayı teşekkür ederim.

İlçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

69 + = 74