Murat Kılıç’a meslektaşlarından veda yemeği

Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğünde bir çok birimlerde görev alan genç Komiser Murat Kılıç’a meslektaşlarından veda yemeği.

Murat Kılıç komiser olarak ilk görev yeri olan Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğüne 3 yıl önce geldi, İlçemizde birçok birimlerde görev yaptı, geçtiğimiz günlerde İlçeler arasında yapılan tayinlerden dolayı Komiser Murat Kılıç Kocaeli il Asayiş Şube Müdürlüğüne tayini çıktı.

İlçemizde Asayiş, Önleyici Hizmetler, Polis Merkezi Amirliği gibi görevlerde yapan ve tayini çıkan genç Komiser Murat Kılıç’a meslektaşları tarafından geçtiğimiz akşam Kasap Han’da veda yemeği düzenlendi.

Veda yemeğinde kısa bir konuşma yapan genç Komiser Murat Kılıç şunları dile getirdi Kılıç “Burası benim ilk görev yerim sizleri tanımak sizlerle birlikte çok iyi çalışma ortamı yakaladık sizleri tanımak sizlerle birlikte olmaktan çok mutlu oldum burada bana büyük destek olan Nuri komiserime özellikle teşekkür ediyorum bana bir çok bilgiyi kattı herkese hakkımı helal ediyorum sizlerde hakkınızı helal edin” dedi. Konuşma sonrasında meslektaşları tarafından günün anısına hediye takdim edildi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

2 + 2 =