Muhtar Kurt’tan Polis Haftası mesajı

Gölcük Donanma Mahallesi Muhtarı 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle Gazetemize gönderdiği yazılı kutlama mesajında şunları dile getirdi.

Muhtar Tarkan Kurt “10 Nisan Polis Haftasında Aziz Milletimizin huzur ve güvenliğinin teminatı olarak gördüğü Türk Polisine minnettarlığımızın bir ifadesi olarak armağan ettiği bir şükran günüdür. Türk Polisi gösterdiği olağanüstü gayretlerle yaptığı hizmetler sonucunda Milletinin gönlünde taht kurmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşamaktadır.

Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk Polisi, görevini her zaman fedakârca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır.

Halkımızın duyduğu bu güveni devam ettirmek tüm polislerimizin öncelikli görevi olmalıdır.  Bu onurlu görevlerini büyük bir özveriyle ve insan sevgisiyle yerine getirerek Gölcüğün güven ve huzur şehri olmasında mesai mefhumu tanımadan görev alan emniyet teşkilatına teşekkürlerimi sunarım. Bu duygu ve düşüncelerle Polis Teşkilatı mensuplarının anlamlı gününü kutluyor, aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, hâlihazırda görevi başında bulunan teşkilat mensuplarına da sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 1