Müge Anlı’dan Başkan Mustafa Kocaman’a Teşekkür!

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ve Tatlı Sert programına Kocaeli’nin ilk Kadın kooperatifi KARKAD’ın geleneksel usullerle ürettiği, kadın emeğinin değerlendiği,  kadınların hazırladığı ürünler ve meşhur eşme ayvası, elma sirkesi gazeteci Müge Anlı’nın çok dikkatini çekti ve programa KARKAD damgasını vurdu. Gazeteci Müge anlı, “Kadınlarımıza destek olan tüm belediye başkanlarımıza ve Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman ile gurur duyuyor ve teşekkür ediyorum” dedi.
ATV’nin sevilen ve en çok izlenen kadın programı olan Müge Anlı ve Tatlı Sert programına Kartepe damga vurdu. Kartepe Kadıneli Derneği tarafından hazırlanan hediyeler ve Eşme ayvasının ikram edildiği programda aynı zamanda ürünler de tanıtıldı. Kartepe Belediyesi Basın Yayın Müdürü Deniz Dalgıç’ın da katıldığı programda, Başkan Kocaman’ın Müge Anlı,  ekibi ve orada bulunan tüm izleyiciler için gönderdiği hediyelerin sunulmasından sonra Müge Anlı şu ifadeleri kullandı:
“KADINLARA DESTEK VEREN TÜM BELEDİYE BAŞKANLARININ YANINDAYIM, ONLARLA GURUR DUYUYORUM”
“Kadınlarımız bu ürünleri kendileri üretiyor. Bakın ev yapımı elma sirkesi de var. Bunu yapabilirsiniz. Kendi kaderinizi kendi ekonominizi elinize alabilirsiniz. Kimi zaman tarhana yaparak, kimi zaman reçel yaparak paranızı kendiniz kazanabilirsiniz. Kadınlara destek veren tüm belediye başkanlarının yanındayız, onlarla gurur duyuyoruz. Kadın girişimcilere bayılıyorum. Yapabilirsiniz! Kendi kaderinizi kendi üretiminizi elinize alabilirsiniz, Lütfen üretin! İfadelerini kullandı.
MÜGE ANLI; ‘KARTEPE BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA KOCAMAN İLE GURUR DUYUYOR VE TEŞEKKÜR EDİYORUM’
Programda Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman’ın mesajını okuyan  gazeteci Müge Anlı;
‘Çalışkanlığı güler yüzü ve yıllara sarih yükselen başarılarıyla ekranların en sevilen en başarılı programının mimari, güçlü fedakar ve cesur Türk kadınımıza toplumumuzda en iyi rol modellerden biri olan saygıdeğer Müge Anlı hanımefendi, sizlere Avrupa’da 13 ülkeye ihracatı yapılan Türkiye’nin en lezzetli ayvası olan eşme ayvamızı ve Kocaeli’nin ilk kadın kooperatifi olan Kartepe Kadın Eli Üretim ve İşletme Kooperatifi KARKAD’ın marifetli kadınlarının ürettiği organik ürünlerimizi ikram etmek istedik. Kabul buyurursanız tüm Kartepe’li hemşehrilerim adına mutlu oluruz. Afiyet ve Şifa olsun” ifadelerini kullanan Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman’a gazeteci Müge Anlı çok teşekkür ediyorum çok incesiniz, Kadınlarımıza destek olan tüm belediye başkanlarımız ve Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman ile gurur duyuyor ve teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)