MÜCAHİT TUNÇBİLEK’İ UNUTMADIK…

İlçemizin tanınan ve sevilen isimlerinden Vahit Tunçbilek’in oğlu trafik kazasında kaybettiğimiz Mücahit Tunçbilek’in vefatının 4. yılında rahmetle anıyoruz.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi şoförlerinden Mücahit Tunçbilek ‘in ölüm haberi ilçemizi derinden üzen bir haberdi.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, bazı vali yardımcıları ve kaymakamların eşleri, Mücahit Tunçbilek’in idaresindeki 34 LHM 59 plakalı Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait içinde toplam 11 kişi olan minibüsle, İzmit’ten Gebze yönüne ilerliyordu. TEM Dilovası mevkiinde, iki araç tarafından sıkıştırılan bir TIR’ın minibüse çarpması nedeniyle iki viyadük arasına sıkıştı.

Kazada araç şoförü Mücahit Tunçbilek ağır yaralanmıştı. Kaymakam ve vali yardımcılarının eşleri ayakta tedavi edilerek taburcu edilmişti. Omzu kırılan Vali Aksoy’un eşi Hülya Aksoy, 6 saat süren ameliyatın ardından tedavisi tamamlanana kadar hastanede kaldı. Gölcük’lü  Mücahit Tunçbilek ise maalesef yoğun bakımdan çıkamadı. Yaklaşık bir haftadır yoğun bakımda tutulan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi şoförlerinden Mücahit Tunçbilek yaşama tutunamadı. 25 Nisan 2018 yılında  Tunçbilek bugün hayatını kaybetti.

Mücahit Tunçbilek’i kaybedişimizin 4. Yılında rahmetle anıyoruz. Ailesinin, dostlarının ve sevenlerinin kalbinde yaşayan Mücahit Tunçbilek’e, bir kez daha rahmet, başta Tunçbilek ailesine ve dostlarına sabır diliyoruz.

Haber: Tuğba Zeren

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

34 − 27 =