MÜCADELEMİZE YILMADAN DEVAM EDECEĞİZ!

 

 

 

 

Türkiye ciddi bir mücadelenin içinde, hemde bu mücadele dün başlamadı. Ülkenin içine odaklanmış terör yapıları ile yıllardır sürüyor. Şimdi ise Türkiye düşmanı tam kalbinde Afrin’de vuruyor.

 

Terörün kökünü kurutmak içinde sonuna kadar gidileceğini düşünüyorum. Artık ok yaydan çıktı. Bunlara kim destek veriyorsa onlarda nasibi alacaktır. ABD, Avrupa hiç farketmez.

 

Afrin operasyonu devam ederken, bunların ülke içinde işbirlikçileri, terörün odak noktası HDP’de Ankara’nın göbeğinde bir kongre yaptı.

 

Kongrenin görüntülerini izledim, konuşmaları dinledim. Bu ülkede nasıl bir demokrasi var ki, bu hainlerin bile kongrelerini yapmasına izin veriyor ve o konuşmaları özgürce gözümüzün içine baka baka yapabiliyorlar. 

 

Bu uğurda 40 bin şehit verdiğimizi düşünürsek, bizim tabi ki dinlerken içimiz acıdı. Afrin’e selam gönderen, direnin mesajı veren bu hainlerden de elbet bir gün hesap sorulacaktır, soruluyor da. Bu hesabı da pek tabi hukuk yolunda soracağız.

 

Ama inanın bu milletin sabrı, dağ oldu taştı. Bu duruma ses çıkarmayanlar, onlarla kol kola girenlerde siyaset sahnesinden silindiği günü hep birlikte izleyeceğiz.

 

Bu topraklar, tarih boyunca her kesime kucak açıp içinde barındırdığı için biliyoruz ki; bizim hainimiz bitmez.

 

Mücadelemize yılmadan devam edeceğiz.

 

Bu ülkenin insanının meselesi terörledir, terör odaklarıyladır. Etnik ve dini olarak kimsenin kimseyle bir sorunu olmamıştır, bundan sonra da olmayacaktır. Bu millet kardeşçe yaşamanın ne olduğunu iyi bilir, o noktada da yaşar. Canlarını kastedenlere dahi zeytin dalı uzatır.

 

Şimdi tabi ki hal böyle iken, biz binlerce şehit vermiş, ülkemizin kaynakları bu terör belası yüzünden heba olmuşken, ağzından demokrasiyi, özgürlüğü, barışı eksik etmeyen bazı odaklar, terör odaklarıyla hareket edip, gizli planlar içinde de olacaktır.

 

Bir düşünün FETÖ’nün gerçek yüzü kaç yılda ortaya çıktı. Terörün uzantısı parti bu ülkede meclise girip grup kurdu.

 

Yani anlayacağınız sadece askeri önlemlerle değil, siyasi ve hukuki mücadelemizi de yılmadan devam ettirmek zorundayız.

 

Kimin ne olduğu ortada. Geçmişi kaşıyıp, bugün kimin tarafında saf tutanları da net görüyor bu millet.

 

Birilerine hiç laf söylemeyip, sadece hükumete yüklenip, siyaset yapanlarda bu milletten gereken tokadı sandıkta yiyecektir. Bundan hiç ama hiç kuşkum yok.

 

Son sözüm şu. Gün birlik olma günüdür. Tek millet, tek vatan, tek bayrak şiarıyla yolumuza devam etme günüdür.

 

Allah yar ve yardımcımız olsun. Cennet mekan şehitlerimizin tamamına selam olsun. Rahat uyusunlar, bu ülkeyi devirmeye kimsenin gücü yetmez…

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 4