MMA BALKAN ŞAMPİYONU MHP’YE KATILDI, ROZETİ TAKILDI

MHP Kocaeli İl ve İlçe Teşkilatları bünyesine yeni üyelerini katmaya devam ediyor. Göreve geldiği gün itibariyle Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli’yi adeta şahlandıran, her gün yüzlerce binlerce kişinin elini sıkan ve bu kadar genç yaşta Kocaeli’de parmak ile gösterilen bir il başkanı olmak hiç te kolay olmasa gerek. Kendi enerjisini  İl ve ilçe teşkilatlarına da  yansıtan genç başkan  Kocaeli’de adeta şov yapıyor. Açalım bunu, Milliyetçi Hareket Partisi olarak her yerde her noktada kendini hissettiriyor.

Başkan Kurt’un önem verdiği açıklamalarında sıkça duyduğumuz “Liderimizin davasına hizmet etmek isteyen herkese kapımız açık.  Fikren aramızda olup, fiziken aramızda olmayan tüm arkadaşlarımızda milliyetçi harekete hizmet etmeye davet ediyorum” çağrısı ise her noktada karşılık buluyor. Yeni katılımlarla güçlenen MHP’ye Kocaeli’de büyük bir teveccüh var.

MMA BALKAN ŞAMPİYONU YENİ ÜYE

Yeni üye rozet takımında dikkatimi çeken bir üyesi oldu  2016 yılında Balkan federasyonuna bağlı olarak düzenlenen UFC Balkan şampiyonasında 86 kg MMA Balkan şampiyonu olarak Türk Milletimizi gururlandıran, Albayrak’ı göklerde dalgalandıran, İstiklal marşımızı Semalarda yankılatan halen UFC resmî antrenörü olarak bilgi, tecrübe ve kariyerini geleceğimizin teminatı Sevgili Gençlerimize aktararak spor hayatına devam etmekte olan diğer taraftan da, Türk Deniz Kuvvetlerimizin teknolojik Üssü, Gölcük Tersanesi Komutanlığı’nda teknik personel olarak çalışma hayatını sürdüren, MMA Şampiyonu Ramazan Uzer oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi Gölcük  İlçe binası toplantı salonunda gerçekleşen programda,

Üye katılım programında konuşan MHP İl Başkan Yardımcısı Ögeday Bal; Kalbi vatan, millet, din ve devlet çarpan bütün vatandaşlarımızı üç hilalin gölgesine, yüce milletimize hizmete davet etmiştik, çağrımız karşılıksız kalmıyor. Her gün vatandaşlarımız partimize üye oluyorlar. Milliyetçi Hareket Partisi her geçen gün genişleyen bir ailedir” dedi. MHP İl Başkan Yardımcısı Ögeday Bal, MMAŞampiyonu Ramazan Uzer’e rozetini taktı.

Haber: Tuğba ZEREN

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 4 = 2