MİTİNG GİBİ BAŞVURU COŞKU ÇOK BÜYÜKTÜ

AK Parti Gölcük’te tarihi günlerinden birisi daha yaşadı. Gölcük Belediye Başkanlığı aday adaylığı için İlçe Başkanlığından ayrılan İdris Alp başvurusunu gerçekleştirdi. Coşkulu bir kalabalığın katıldığı başvuru programı adeta bir mitinge dönüştü. Büyük destek karşısında duygulanan  Alp bir yanım üzgün bir yanım sevinçli yeni bir yola çıkmanın heyecanını yaşarken, ilçe başkanlığı bırakmanın da hüznünü yaşıyorum. Allah çıktığımız bu yolda hayırlısı neyse onu nasip etsin” dedi.

AK Parti Gölcük’te tarihi günlerinden birisi de daha yaşadı. Gölcük Belediye Başkanlığı aday adaylığı için İlçe Başkanlığından ayrılan İdris Alp başvurusunu gerçekleştirdi. Coşkulu bir kalabalığın katıldığı başvuru programı adeta bir mitinge dönüştü. Konuşması sık sık alkışlarla ve sloganlarla kesilen Alp şunları söyledi:  “Buradaki tüm katılımcılara çok çok teşekkür ediyorum. Siyaset insanlarla iletişim bir aracıdır. Benim için bugünün ayrı bir özelliği var. Önemli olan şudur gönüllerde iz bırakmak. Allah’a şükür ki biz gönüllerde iz bırakmışız. Bugün burada A’dan Z’ye herkes var.  Ailemden, AK Parti aileme, ildeki arkadaşlarıma, bir önceki il başkanımızdan, ilçe başkanlarımıza kadar beraber yol yürüdüğümüz herkes burada. Alah sizden razı olsun” dedi.

“GEMİYİ HEP GÜVENLİ LİMANA YANAŞTIRDIK”

Konuşmasına devam eden Alp, “Biz 2002 yılında merkez mahallemiz yönetim kurulunda görev alarak bu sevdaya başladık. Bu yola öyle çıktık. 2003 yılında ilçe yönetimine mevcut başkanımız Mevlüt Demir abimizlen devam ettik. 2006 yılına kadar ilçe yönetiminde görev aldık. 2006’dan 2014 Kasımına kadar il yönetiminde 5 birim başkanlığı ile milletimize ve partimize hizmet etmek nasip oldu. Büyüklerimizin takdiri, sizlerin desteği ile ilçe başkanlığını sürdürmeye gayret ettik. Bu 4 yıllık süreç içerisinde 4 seçim 15 Temmuz gibi hain darbe girişimi ile karşı karşıya kaldık. Çok fırtınalı günler geçirdik. Her fırtına da teşkilatım ile, siz dostlarım, arkadaşlarımla, milletimizle beraber, gemiyi güvenli limana yanaştırmak nasip oldu. Bu süre içerisinde kuruluşundan bugüne kadar benimde 16 yıllık maceramda üzerimde emeği olan herkese şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

“BU BAYRAĞI BUGÜNE KADAR YERE DÜŞÜRMEDİK YİNE DÜŞÜRMEYECEĞİZ”

Alp ayrıca, “Dün itibariylen istifamızı vermiş bulunuyoruz ve yeniden bir yola çıkıyoruz. Belki bir gömlek çıkarmış gibi görünsekte yeni bir ateşten gömlek giymek için yola çıkıyoruz. Bu yolculukta beni yalnız bırakmayan sizlere kocaman bir alkış istiyorum. Bizim davamız  hak davasıdır. Bizim davamız İslam davasıdır. Bizim Kuran’dır. Ezandır, bayraktır, vatandır davamız. Bu yolda bu bayrağa bugüne kadar gölge düşürmedik, düşürmeyeceğiz de inşAllah. 31 Mart 2019 akşamı zaferi yine biz burada hep beraber kutlayacağız. Biz bir oldukça kardeş oldukça bizim sırtımızı kimse yere getiremeyecek. Kutsal bir görev için yola çıkıyoruz. Beni ylnız bırakmadığınız, yanımda olduğunuz için hepinize ayrı teşekkür ediyorum diyerek sözlerini noktaladı. Konuşma sonrasında Başkan vekili Mustafa Alkan, Teşkilat Başkanı Çetin Seymen ve Seçim İşleri Başkanı İbrahim Ulufer’e başvuru evraklarını teslim eden Alp ailesi ve sevenleriyle fotoğraf çektirdi ve başvuru programı son buldu.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

4 + 3 =