Mis Et Döner Balık Dünyası hizmete girdi

Geçtiğimiz gün Kavaklı Mahallesi Adnan Menderes Bulvarın’da Mis Et Döner Balık Dünyası hizmete açıldı.

Yeni iş yerinin açılışını gerçekleştiren işyeri sahibi olan Ömer Çiçek’in hizmete açtığı Mis Et Döner ve Balık Dünyasında müşterilerine lezzetli balık ziyafeti için en iyi bir şekilde hazırladıkları balıkları müşterilerine sunmak için öncelikle müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor.

Mis Et Döner ve Balık Dünyasında Hamsi, Mezgit, İstavrit 15 .00 TL’den verilirken Balık Dünyasında Levrek, Barbun ve çeşitleri de bulunurken iş yeri sahibi Ömer Çiçek “Gölcük halkının Balık Dünyasına gelerek lezzetli balıklarımızdan yararlanabilirler, taze ve günlük balıklarımız ile Gölcük halkına en iyi hizmeti vermek için hizmete girdik” dedi.

Ömer Çiçek ayrıca iş yerimizde de dönerin ekmek içi döner 50 GR. 6.00 TL, 100 GR. 10.00 TL, 150 GR. 15.00 TL, Sade 18.00 TL, İskender 22.00 TL iş yerimiz Kavaklı Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No:49 Endüstri Meslek Okulu yanın da Gölcük Halkımıza hizmet vermeye başladı.

Ayrıca “Gölcük halkına bir hizmetimiz de anında sipariş verin yemeğiniz hazır olsun” Bize ulaşmak için 0531 254 36 66 aramanız yeterlidir” dedi. HABER Stajyer İrem SAKAR

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 4 = 5